Saç Rengi ve Saç Boyama yıllardır sarışın olup saçlarını karamel rengine boyatan birinin psikolojisi??

ben üniversiteye başladığımdan beri sarışınım yaklaşık 5 yıldan fazla oldu
dediğin gibi en azından 5 6 ayda bir röflemi tazeletiyorum
arada eşim kumral ol artık diyor ama ben pişman olacağımı bildiğim için istemiyorum
önümüzdeki ay dip boyaya gidicem arkasından da röfle mi yaptırıcam
bazen bende diyorum acaba kumral olsam mı biraz koyu renk kullansam mı sonra vazgeçiyorum yok diyorum sarışın kalıyım
sana da sarı o kadar yakışıyor ki, bilmiyorum değiştirdikten sonra pişman olur musun :ecrin_bebek:

hoşuna gidiyo işte karamel
istiyorsan yaptır değişiklik iyi gelir
kendini çok daha iyi hissedersin belki yerimseniben

BOYATMA bence

karamelden sıkıldığında
kısa bir süre önce saçını karamele boyatan yılların sarışınının pişmanlık dolu psikolojisine sahip olursun lmaz:

bence değişikli güzel birşey sarı saçın ilk olarak istediğin rengi almayabilir karamel boyadan sonra zamanla renk istediğin gibi olur eski sarı saçlı halin gibi ........ saçında kızıl olmasın yeter güzel sarılar için
sarı saç beni olduğumdan olgun gösteriyor
karamel saçı da yakıştırdım kendime şimdi böle devam ediyorum değişiklik güzel yaaaaaaaaaaaazemuszemuszemuszemus

bence sarıdan vazgeçme... ben vazgeçtim 3 ay önce kahve yaptım saçımı şimdi pişmanlıktan çıldırıyorum... ama eşim istemiyor... çok sürmez 2 aya kadar dönerim sarıya... önce de böyle bi hata yaptım ve sarıya dönmem çok zor olmuştu... saçlarım çok yıprandı hatta koptu. o nedenle biraz zaman geçsin diye bekliyorum.sakın yapma bence...

banada sarı çok yakışıyo 5 senedir falan röfleliyim , ama artık değişiklik istiyorum kendi saç rengime yani kestaneye dönmek istiyorum ama cesaretim yok yaa yakışmazsa :bbo:

yaptırmaın başka renge dönmein hangi renk olursa olsun ne kadar yakışırsa yakışsın sarının her zaman ayrı bi havası oluorr ve dönmek istediğinizde aynı tonu asla yakalayamıosunuzzz :'(

bende yıllardır sarışındım...
hemde cidden süper bir tonu vardı..
eşimin isteğiyle kahverengine boyattım...
çok beğendim,hatta herkes dahada genç gösterdi diyor ,aslında bende çok memnunum ama arada keşke dediğimde oluyor((
çünkü cidden röflem süperdi aynı hale gelmem çok zaman alıcak((

yakışmış gibi görünüyor canım üzülme,, bennde sarışınım fotoshopla koyu yapıorum da kendimi iğrenç oluyo yaa bende esmer olmak istiyorummm :gitme:

ben renge bayıldım karamel çok güzel amaaaa
kesinlikle sarı krizin tutacaktır
ben bir ara kırmızıya boyattım kaydirigubbakcemile3
aptal gibi 6 ay kulandım 15 günde bir boya istedi namussuz
sonunda yine sarıya dönmeye çabaladım
çoook uzun sürdü ama sarıya döndüm

geçen sene hatırlarsın çikolata kahveye boyatmıştım:gitme:
3 ay ağladım resmen mafoldumben o kadar alışmışımki sarıya
ne akar ne başka bişey:umursamaz: ama diğer renkler hep akıyor ve devamlı boyatmadığında iğrenç oluyor:umursamaz:
her zaman için sarı :lepi:
çaktırma nan ama aklıma karameli soktun böcek çok güzel Allah belanı vermesin:mymeka:

kız böcek saruydun şimdi karamel böcekmi olcen....:roflol:

bence boya cenım hem moda...

hemde sana gider ve değişiklik iyi gelir....

Özlem' ciğim koyu renk daha yakışmış bence daha havalı duruyorsun.
Bence olayın özü ben artık buranın sıkı takipcisi olarak ve kendimide sorgulayarak vardığım kanaat
herkes ne renge boyarsa boyasın sonunda öz rengini özlüyor.Ama içimizde uhte kalmasın diye boyuyoruz sonuçta değişiklik çok güzel birşeykaydirigubbakcemile
psikolojik olarak 1 aya yakın mutlu ediyor bizi.(en azından benizemuszemus)Benimde kendi öz saçım simsiyahdır küçükken bile herkes annem saçımı siyaha boyuyor sanıp anneme kızarmışlmaz: kömür karası.
bende29-30 yaşımdan sonra saçımı sarılı röfle yaptırdım
karamel denedim siyaha döndüm sonunda şimdi ama tekrar açtırıp çikolata kahveye boyattım ve saçım şu an aktıkça hoş bir karamel rengi oldu.
Ama genede aklım hep siyahta kalıyor aynaya bakınca bu rengimde hoşuma gidiyor ama
genede gözümün önüne bir an siyah rengim geliyor.:gitme:
Demekki çoğu bayanlar böyleyiz.
Tabi benim öz rengime dönmem çok kolay al siyah boya ,boya.gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…