ben sizin yerinizde olsam değiştirmem. özdeşleşmiş sizle o renk.Merhaba,
yaklaşık 10 yıldır platin sarı röfle kullanıyorum kendi saçım üzerine.hiç boyatmadım saçlarımı.düzenli 6 ayda bir yaptırıyorum röflemi.
her yıl düzenli solaryuma giriyorum güneşlenmeden önce(geçen sene hamileliğim dolayısla giremedim)şimdi de bu sene tekrar giricem bu hafta diyelim.platin sarıyla bronz ten çok çok şık duruyor.
diyorumki saçlarımı aağıdaki gibi karamele boyatsam psikolojim nasıl olur.aranızda uzun süre sarı kullanıpda sonra düz renge boyatan varmı?varsa alışmak zor oldumu?sarışın olmak istiyorum kriziniz tuttumu?
benim kuaförüm ısrarla boyamıyor.dönmek istersin kesinlikle bu sefer bu tonu tutturmamız çok zor parlaklığı yakalamak için riske atamam diyor.
bu fotoğraf kuaförümün internet sayfasından alıntı
ladycim moda olarak inan düşünmedim ben be..karamel çok moda :ecrin_bebek:
güzel olursa çok daha iyi hissediceksin değişiklik yarayacak sana eminim yerimseniben
karamelboceq de olabilir güzel nick..yaa sarıya alışkın biri olarak bence ilk 6 ay yakışmış falan gazlarıylar geçer. ama sonra insan saruuu saruuu diye bağrınıyor. bende 1- 1.5 senedir kendi rengimi kullanıyorum ama artık yettti bu hafta gidicem röfle yaptırcamm. hem nickin nolcak karamelböceq mi diycez sana hihoyyyt
resimdeki de güzel ama sarının modası geçmez hiç. iki üç senedir coğu kişi karamel sositososito
teşekkür ederim hemşerimmbende 4 yıl röfle kullandım şimdi kahve saçım düğünden önce değiştim resngını
böle daha ıyı oldu herkez öyle söyluyo
sarışın daha buyuk gösterıyo
ama sana röfle çok yakışıyo değişme bence
diyosun yani ablacım..Değiştirme bence sarı saçın modası geçmez karamel 2 -3 yıldır var oda geçer nasılsa.
Röfleninde ayrı bir havası var ama yakışıyor sana gel vazgeç karamelden hihoyyyt
evet ya..birde aynı tonu tutturamamak aralarda kızılın kalması filan varya.işte o zaman delirim benbence sarıdan vageçme solaryuamda giriyomuşsun. normalde tenin beyassa karamlde yakışır yani solaryumsusda idare edebilrsin ama sarı solaryumsus olmuyo cnm
bide saçının sarı tonu suan çok iyi diyosa kuaför bence sakın değiştirme sarı kal bide sarı bağımlılık yapıo ben sarıdan çıktım koyu kahveye geçtim resmen bunalıma girdim. şimdide tarçin bakır düşünüyorum sarıya geri dönermiyim bilemiyorum garip bi duygu bi kere o sarıyı bosuncada tekrar aynı sarıyı elde edemiyeceğimi düşündükçe sarıdanda vasgeçiyorum
bunalımmııı amanınnn..bence de sarı kalsın ben cok bunalıma girmiştim röflemi bozduğum için,genelde sarıdan dönenler de hep pişman oluyolar olan saclara oluyo.herkes karamel siyah oldu bu sene,sarı kafalar eskiden çoğunluktaydı şimdi öyle değil.ben olsam bozmazdım röflemimafoldumben
değilmi?sarıyı yıllardır kullanan biri olarak siz anlarsınız beni.ben sizin yerinizde olsam değiştirmem. özdeşleşmiş sizle o renk.
sarı çok gidiyor size...
.
bu fotoğraf kuaförümün internet sayfasından alıntı
arkadaşlar bu saç rengine bittim ya!!!!!ben sizin yerinizde olsam değiştirmem. özdeşleşmiş sizle o renk.
sarı çok gidiyor size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?