• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri yıllardır saçım uzasın diye aktarda satılan yağları deniyorum hiç bi işe yaramıyor...

mrymm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
102
8
46
İzmir
kızlar ben bu yağların işe yaradığını düşünmüyorum.yıllardır denediğim ürünlerin analizini yaptıgımda 3 adet urunun cok işe yaradıgını gordum.1) saçı boyamak 2) minoxil isimli ilaç 30 tl cıvarı.1 ayda 4 cm kadar uzatmıstı zaten sadece 1 ay kullandım pahalı gelmeye basladı uzun surelı kullanımda daha etkılıymıs 3) turplu su yazmıstım dıger sayfalarda 2 haftada 2 cm kdr uzattı. saçlarım okadar kotu durumdakı suan bır an once uzasın ıstıyorum salamıyorum bıle daha 5 ay oncesıne kadar popoma degen saclarımı kestrdım resmen depresyondayım.boncuk kaynak falan cok kısa surelı,pahalı ve rahatsız edıcı bı yontem onuda denedım hıc dogal degıl heryerden bellı oluyor ve hıcbısey kendı sacının yerını tutmuyor.yanı el mahkum uzamasını beklıcez.eger baska yontem bılen varsa nolur pauylassın

minoxil adlı ilaç nasıl bir şey? solüsyon mu hap mı? resmini koyarsan sevinirim arkadaşım.

resım koyamıyrum henuz malesef :) eczanelerde var bıtek kırmızı renklı solusyon sabah aksam fıslatıyosun 3 yada 5 kez.dr onermıstı.sac dokulmesını ılk kullanmadan ıtıbaren durduruyo.asırı bı dokulme vardı nedenını bılmıyorum.ılacı bıraktktan sonra da dokulme durdu.tavsıye edıyorum dokulmeyı durdurmasının yannda uzatıyoda.ınternetten arastırma yaparsan sonucları gorebılırsın.guzel bı ılac

artık boyanın ıcınde nasıl bı madde varsa sac dıplerını yakıyor.zaten sarımsak sacı nıye uzatır?ıcınde sac uzatan bı kımyasal oldugu ıcın mı? hayır.sac koklerını uyardıgı ıcın sacta yanma hıssedersın oradakı kan dolasımını uyarır.saca masaj yapmakda boyle bısey.mesela ben kollarımdakı tuylerden rahatsız olurdum sac boyasıyla acık renge boyardım.hıc uzamayan tüylerım 2 haftada devasa uzardı :) ve seyreltırdı.yıprattıgına zarar vedgını katılıyorum.ama uzattııgı da bı gercek

evet bende saçlarım daha önceleri açık renkti sık sık diplerim çıktığı için boyatırdım hüç uzamayan saçım boya sayesinde uzardı saç diplerini uyardığı içinmiş uzaması

bende de tam tarsi,saçımı boyattım mı ilk 1 ay dibi de gelmez. zor uzayan saçlarımın uzama hızını daha da azaltıyor. artık zaten boyadan kurtulmaya baıyorum.

artık boyanın ıcınde nasıl bı madde varsa sac dıplerını yakıyor.zaten sarımsak sacı nıye uzatır?ıcınde sac uzatan bı kımyasal oldugu ıcın mı? hayır.sac koklerını uyardıgı ıcın sacta yanma hıssedersın oradakı kan dolasımını uyarır.saca masaj yapmakda boyle bısey.mesela ben kollarımdakı tuylerden rahatsız olurdum sac boyasıyla acık renge boyardım.hıc uzamayan tüylerım 2 haftada devasa uzardı :) ve seyreltırdı.yıprattıgına zarar vedgını katılıyorum.ama uzattııgı da bı gercek

boyanin sac dibini yakma nedeni sac diplerinin temiz olmasindan.. temiz oldugu icin gözenekler acik duruyor ve boya gözeneklere doluyor ve yakiyor.. 3 gündür yikanmayan bir saca sür bakalim yakiyor mu yakmiyor mu :34: bunu bana kuaforum anlatti. sarimsakla kiyaslanamaz bu yanma.. sarimsak sac temiz de olsa yakar kirli olsa da. boya sac uzatiyormus diye arkadaslarimiz sirf uzasin diye daha slk boyamasinlar saclarini yazik! boyanin zararlarini saymakla bitmez. kurutuyor, inceltiyor, yipratiyor, cansizlastiriyor tabi ilk gunlerde piril piril yapiyor ama 1 hafta sonra balon gibi sönüyor.. cokta döküyor saci boya. ayriyetten boyanin icinde o kadar kanserojen maddeler var ki.... boyayla uzayacaksa hic uzamasin daha iyi.
benim yasim 27 ve artik beyazlarim basladi.. toplam 5-6 tel beyazlar vardir rahat ama ben boyamayi kestim, 1 yildir sacima hic boya degmedi. cok beyazlarim arttiginda siyah kina kullanmayi dusunuyorum.

kızlar olabilir.benim kayınvalidemin saçları çok çabuk uzar ve sık sık boyar.ayda 1 saçını kestirir.o kısa seviyor.çok şikayetçi bu durumdan.hatta geçen gün neden hızlı uzuyor acaba diye konuşmuştuk....

Back