Yıllardır hayal ettim şimdi gerçekleştirmekte kararsızım?

canım anene güzel bi süpriz olur nasıl bi kişiliğe sahipsin bilmiyorum ama o anda heyecanlanıp ağzından dökülenlerde önemli kendinden çok emin sen bu konuşmayı yap bence insan heycanlanınca bazen saçmalıya biliyo yanlış anlaşılmalara sebeb olma

canım anene güzel bi süpriz olur nasıl bi kişiliğe sahipsin bilmiyorum ama o anda heyecanlanıp ağzından dökülenlerde önemli kendinden çok emin sen bu konuşmayı yap bence insan heycanlanınca bazen saçmalıya biliyo yanlış anlaşılmalara sebeb olma

Konuşmam söyle; hep bir hayalim vardı düğünümde anneme teşekkür etmek
25 yaşından beri çalışıp çabalayan anneme çok teşekkür ederim
iyiki senin kızınım....şu kadar dicem o kadar çok hayal ettim ki şaşırmam sanırım

canım bence kesinlikle yapmalısın..bu anneni onure edicektir..bence eşin ve eşinin ailesi de bunu saygıyla karşılıycaktır..rabbim anneciğine sağlıklı uzun ömürler versin..babanda nurlar için yatsın..Allah rahmet eylesin

annenin makyajı bayağı bi bozulcak desene:1:

nişanlına neden söylemek istemiyosun ki bu süpriz sadece annene özel, o da kimseye söylemesin, böyle bişeyi yıllardır hayal ettiğine göre gerçekten bunu hak eden bi annen olmalı

sohbetlik bir konu değil bu benim için bir dert sonuçta nişanlımın ailesi tepki verir mi değil mi diye niye tasındıki konum....

annenin makyajı bayağı bi bozulcak desene:1:

nişanlına neden söylemek istemiyosun ki bu süpriz sadece annene özel, o da kimseye söylemesin, böyle bişeyi yıllardır hayal ettiğine göre gerçekten bunu hak eden bi annen olmalı

İşe gece nin 3 de gidip akşam altıda evde olan,aldığı paraylada bizi okutan bir kadın annem
çok daha fazlasını hakediyo aslında

bencede eşine söyle sürpriz ona değil nasılsa eğer ailesi ters tepki verir de huzursuz olursanız diye eşin bilir onların nasıl bir tepki vereceğini anladım ki çok fazla istiyorsun bu konuşmayı yapmayı bir ömür içinde kalacağına varsın 2-3 kişi yanlış düşünsün canım

neden sorun olsun ki nişanlınla konuş bence o da anlayış gösterecektir nişanlının haberi olursa ailesine de ayıp olmaz ama ondan habersiz yaparsan ayıp olabilir
ayrıca çok güzel bi fikir anneni duygu seline kaptırırsın ikinizde ağlamaya başlayınca da misafirlerde ağlar ayyy ben olsam konuşmayı da tamamlayamam ağlamaktan şimdi bile ağlıyorum :43: kendine güveniyosan güzel bi anı kalır

Back