Yıllardır hayal ettim şimdi gerçekleştirmekte kararsızım?

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
Kızlar düğünümde nikahtan sonra mikrofonu elime alıp,anneme bir teşekkür konuşması yapmayı çok istiyorum.Ama küçüklüğümden beri,Şimdi düğünüme çok kısa bir süre var halen yapmak istiyorum ama erkek tarafına ayıp olur mu yada eşim kızar mı diyorum? Benim anneme ayıp oldu gibisinden ne yapayım sizce...Siz hiç böyle bir duruma şahit oldunuz mu düğünde?BEn çoook küçükken babam öldü annem hayatını bana adadı diyebilirim bir teşekkür bu kadar zor olmamalı değil mi :44:

Harika bir fikir .Bence mutlaka yapmalısın .Hem erkek tarafına neden ayıp olsun ki.Anneni çok sevindirirsin.:34:

eşime ayıp olur mu?
eşimin ailesine ayıp olur mu?
bunların cevabını bir tek sen verebilirsin canım biz ne eşini ne de ailesini tanıyoruz düşüncelerini bilmiyoruz ama bana sorarsan ayıp olmaz çok içinden geçiyorsa yap senin düğünün senin günün herşey gönlünce olsun o gün

Canım niye eşinin tarafına ayıp olsun istiyorsa eşin de yapsin böyle bir konuşma,

İstiyorsan yap bence..

Ben bu konuşmayı başbada yaparım ama ben annemi en mutlu günümde onurlandırmak istiyorum...O kadar fedakarlık yaptıki bizim için anlatsam sayfalar almaz :5:

yapmazsan hep içinde keske kalacak bence yapmalısın kımseyı dusunmeden yapmalısın anne demek bambaska onu böle bırgunde mutlu etmek cok guzel fikir

eşime ayıp olur mu?
eşimin ailesine ayıp olur mu?
bunların cevabını bir tek sen verebilirsin canım biz ne eşini ne de ailesini tanıyoruz düşüncelerini bilmiyoruz ama bana sorarsan ayıp olmaz çok içinden geçiyorsa yap senin düğünün senin günün herşey gönlünce olsun o gün

Tanımıyorum çok fazla gidim gelim olmadı aramızda
Eşimide kestiremiyorum açıkçası :16:
Bence de insan kendi düğününde içinden gelen herşeyi yapmalı diyorum
Çok ama çok istiyorum aslında kısada olsa bir teşekkür etmeyi

yapmazsan hep içinde keske kalacak bence yapmalısın kımseyı dusunmeden yapmalısın anne demek bambaska onu böle bırgunde mutlu etmek cok guzel fikir

Ay burdaki herkes beğendi ise bu fikri sanırım olumsuz tepki almam
Kesinlikle yapmazsam içimde kalacak,bu fikir hani şu an aklıma gelen birşey değil ergenliğimden beri hayalimde

Düşünce çok güzel ayıp olcağını sanmıyorum niye ayıp olsunki.....

Ben eşine şarkı söyleyen bi kadın görmüştüm düğünde zaten baya popüler bi videoydu izlemişsindir belki:)

Düşünce çok güzel ayıp olcağını sanmıyorum niye ayıp olsunki.....

Ben eşine şarkı söyleyen bi kadın görmüştüm düğünde zaten baya popüler bi videoydu izlemişsindir belki:)

Evet :) babası ile dans eden kızda çok etkileyici idi ama

Tanımıyorum çok fazla gidim gelim olmadı aramızda
Eşimide kestiremiyorum açıkçası :16:
Bence de insan kendi düğününde içinden gelen herşeyi yapmalı diyorum
Çok ama çok istiyorum aslında kısada olsa bir teşekkür etmeyi

yap canım çok güzel bir şey.kızım yok ama gelinim yapsa ben gocunmam.:69:
istersen nişanlına çıtlat böyle düşünüyorum diye tepkisini görürsün:69:

Son düzenleme:
bence çok güzel olur gerçi anneni ağlatrsın ama yap harika olur

nette bi kız annesini sahneye alıp ona şarkı söylemişti kadın nasıl ağladı sonra ana kız sarılıp koklaştılar...........:)

bence çok güzel olur gerçi anneni ağlatrsın ama yap harika olur

nette bi kız annesini sahneye alıp ona şarkı söylemişti kadın nasıl ağladı sonra ana kız sarılıp koklaştılar...........:)

Şarkı değilde ufak bir teşşekkür iyiki senin kızınım gibisinden :nazar:

Back