• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yillardir buraya uyeyim, ama simdi yazmak icin bir nedenim var!

Erkekleri anlayan "ben onlarin cigerini bilirim" diyen kimler?)

• Ben

• Ben asla degil

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

orkide1222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
56
28
88
Yardimci olmak ister misiniz? Cunku ben bu isin icinden cikamadim!)) Bu siteye taa yillar once uye oldum ama simdi kullanmak icin bir nedenim oldu. :)

Hangi isin icinden cikamadiniz?Erkeklerin hepsi ayni degilki sana burdan bir tanım yapilsin.. ayni fabrikadan seri sekilde cikmiyor bunlar..

Evet haklisiniz tabi :) Ama belli basli spesifik ozellikleri vardir belki.. Ben cok tecrubesizim o yuzden burada bir cok hemcinsim oldugu icin, sizlerden de tavsiye almak istedim))

Evet haklisiniz tabi :) Ama belli basli spesifik ozellikleri vardir belki.. Ben cok tecrubesizim o yuzden burada bir cok hemcinsim oldugu icin, sizlerden de tavsiye almak istedim))
Herkesin belli basl( spesifik)kendine has ozellikleri vardir zaten.Bu erkek ve kadin diye ayrilacak bir durum degil..ben kocamin kendine has(spesifik)ozelliklerini buraya yazsam kiyas mi yapacaksınız?Bu cok sacma degilmi?
Ayrica yeri gelmisken lutfen ıngilizce olan bir kelimenin turkce bir karsiligi varsa turkce yazalım.

Tecrübeyle değişecek bir konu mu bu Allah aşkına?Allah herkesi başka yaratmış..Kimse benzemiyor kimseye.Aklın varsa sen de kiyaslama ve benzetme yapma..Çünkü şartlar,yaşananlar,insanlar farklıdır daima..

ay yıllardır burdayım diyorsunuz arkası yarın tarzında konu açıyorsunuz hem de anketli ve amacı belli olmayan bir anket.

ee anlatın sizdeyiz? :işsiz:

Oncelikle eski sevgilim yabanciydi, Turk degil. Biz 8 ay civarinda iliski yasadik. Baslarda peri masali gibiydi, zamanla her sey degismeye basladi ve ayrildik. Bu vatandas bira degisik birisi. Soyle ki; kendisi bazi seyleri kafasinda senaryoluyor ve ona inaniyor. Ben ondan ayrildim, bana geri geldi. Ben de tam kabul edecektim ki beni biriyle gordu ve kiskandi. Her yerden engelledi. Sonra onu durumu anlatmaya calistim olmadi, baskalari anlatsin dedim hepsiyle iliskiyi kesti. Ben de aylarca olayi akisina biraktim. Sonra artik dayanamayacagimi anladim ve adimlar atmaya basladim. Itti, iteledi, git dedi, olmaz dedi vs vs.. Bir zaman sonra benimle bulusmak istedi ve gorustuk.. Bir kad gun sonra yine kayisi kopardi. Anlamadim durduk yere yine iletismimizi kesti. Sonrasinda ben mesela okulda yemekhaneye gidiyorum ya da misal bahcede oturuyorum, bikiyorsunuz ortak alan buralar, bu onu takip ettigimi falan dusunup sacma sacma triplere giriyor, kiziyor, ediyor.. En sonunda her sey bitti ben de ugrasmayi birakinca. Aradan yaz tatili gectikten sonra, yine okulda karsilastik ve yine ayni tepkiyi verdi "bunun yine ne isi var burada gibisinden" ki ben onun orda oldugunu bilmiyordum, sadede yemek yemek icin gitmistim. Gel zaman git zaman 1,5 ay sonra koridorda yuruyordum, onumden birileri gecmeye basladi ve birisi arkasini dondu (bu benim eski sevgilim) beni bir suzdu, yuzunde simarik bir ifade, sonrasinda arkasini dondu ve yoluna devam etti arkadasiyla. Demek istedigim su; benden kacan, beni gorunde sinirlenen, yolunu degistiren kisi bir zaman sonra ben onu gormedigim halde kendini bana gosteriyor. Neden? Beni geri istedigi icin mi? O zaman neden bir adjm atmiuor, mesela engelimi kaldirmak, ortak arkadaslarimizdan yardim istemek ya da direk arayip mesaj atmak gibi?

Sunu da eklemeliyim. Bu cocuk benimleyken cok bakimsizdi. Benden sonra kendine cok bakamaya basladi. Acaba hayatinda birileri olabilir mi diye dusunmeden edemiyorum

Back