- 29 Haziran 2015
- 56
- 28
- 88
- Konu Sahibi orkide1222
Yardimci olmak ister misiniz? Cunku ben bu isin icinden cikamadim!)) Bu siteye taa yillar once uye oldum ama simdi kullanmak icin bir nedenim oldu. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi isin icinden cikamadiniz?Erkeklerin hepsi ayni degilki sana burdan bir tanım yapilsin.. ayni fabrikadan seri sekilde cikmiyor bunlar..
Herkesin belli basl( spesifik)kendine has ozellikleri vardir zaten.Bu erkek ve kadin diye ayrilacak bir durum degil..ben kocamin kendine has(spesifik)ozelliklerini buraya yazsam kiyas mi yapacaksınız?Bu cok sacma degilmi?Evet haklisiniz tabi :) Ama belli basli spesifik ozellikleri vardir belki.. Ben cok tecrubesizim o yuzden burada bir cok hemcinsim oldugu icin, sizlerden de tavsiye almak istedim))
Yardimci olmak ister misiniz? Cunku ben bu isin icinden cikamadim!)) Bu siteye taa yillar once uye oldum ama simdi kullanmak icin bir nedenim oldu. :)
Keşke ilk mesajında direk yazsaydın böyle olmamış. Sanki dalga geçiyorsun.
Tecrübeyle değişecek bir konu mu bu Allah aşkına?Allah herkesi başka yaratmış..Kimse benzemiyor kimseye.Aklın varsa sen de kiyaslama ve benzetme yapma..Çünkü şartlar,yaşananlar,insanlar farklıdır daima..
Anladim.. Tesekkur ederim))