Sivilceli Ciltler Yillardir akne deneyimlerimden sonra, ise yarayan cozumu sukur buldum !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Kedicikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
282
-1
Merhaba arkadaslar,

kisaca durumumu anlatayim ben.

22 yasinda genc bir kizim, yaklasik 15 yasimdan beri aknelerle savas vermekteyim. Bu yuzden gunlerce haftalarca evden cikmadigimmi oldu, her turlu merhem, ilac, krem, losyon, roaccutan kullanmadigimmi oldu? piskolojim bozuldugumu oldu ? Evet hepsi oldu..

Ozguvenim bitti, herkes abartma diyor belli bile degil diyor. Evet belli olmuyo cunku super bir kapaticim var ve uzerine allik surdummu cildim puruzsuz oluyor.

Ama artik bende fondotensiz disari cikmak istiyorum. Nisanlim abarttigimi soyluyo belli bile degil diyor, ama beynime oyle bir yerlesmiski her an aynaya bakarim, sonra sinirden aglar yatarim. Tabiki daha buyuk dertler var rabbim vermesin insallah.

Kisaca oncelikle kesinlikle cildinize KULLANMAMANIZ seyleri soyluyorum:

- GULSUYU. aktardan yaz doneminde saf gulsuyu almistim cok duymustum cunku, kullandigimda sadece 2 sivilcem vardi yanagimda. Ve tam 1 hafta icinde abartmiyorum tum cildimde koca koca akneler cibanlar cikti. Megersem yagli ciltlerdeki sivilceyi kudurtuyormus. Simdi o gulsuyundan kalma cibanlar yeni yeni geciyor tam 4 ay oldu oysa.
- SARIMSAK. Kesinlikle sivilce akne uzerine sarimsak koymayin, benim derimi soydu resmen tahris etti. Resmen alt derim gozukuyordu. sarimsak kesinlikle fena yapiyor cildinizi.
- Yagli fondoten. Kesinlikle kullanmayin buda cildi azdiriyor. size tavsiye edebilecegim mukemmel urun benim en iyi arkadasim dostum. VICHY DERMABLEND, butun izleri guzel bir sekilde kapatiyor ciltte fondoten oldugu bile belli olmuyor.
- Roaccutane. Evet bende kullandim, o kadar zararlarini gordum cektimde,faydasinida gordum 5 6 ay. Ama sonra yine cikmaya basladilar yani sonuc itibari ile faydasi olmadi.

Kullanmaniz geren seyler:

- Vichy urunleri ile cildinizi temiz tutun, ve kremini kullanin eger fondoten kullancaksanizda VICHY DERMABLEND kullanin, kesinlikle azdirici etkisi yok, kapatiyor ve kremi ile kullandigim icin cildigimin rengide acildi.
- Dogum kontrol hapi. Evet mucize bir hap. herseyden etkili 3 aydir kullaniyorum ve cok sukur sivilce cikmiyor, tek kirmizi lekelerim var sivilceden kalma onlar icinde VICHY dermablend urunlerini kullaniyorum o kadar..

Sakin kizlar , bilmediginiz urunleri cildinize surmeyin, bitkisel olsa bile ciltte asla gecmeyecek izlere yol acabilir.

Insallah size azda olsa faydam dokunmustur.

Herkese piril piril ciltler diliyoruum !

:KK69:

evetttt sana katılıyorum.... bende 14- 15 yaşlarından beri akneyle uğrağıyorumm . şuan yaşım 21 .. gülsuyu ve roccutane benide mhvetti maleseff.. kimseye önermiyorumm.....:KK47: şimdi aşırı lekem var nasıl geçcek bi fikrim yokkk

X