Merhaba arkadaşlar. Umarım hiçbirinizin başına gelmemiştir dileğiyle kasık ağrımdan bahsetmek istiyorum. Neredeyse üç yıldır aralıksız (her gün her saat her saniye) sağ kasık ağrısı ile yaşamaya çalışıyorum. 4 ayrı ilde, kadın doğum, genel cerrahi, dahiliye, üroloji, ortopedi, fizik tedavi, nöroloji, psikiyatri ve kardiyoloji ile kalp damar bölümlerine tekrar tekrar gittim. Miyom ve kist var acil ameliyat dediler hemen kabul ettim yeter ki bu ağrılardan kurtulayım diye düşündüm. Açık ameliyat ile alındı fakat ağrılarımda hiçbir değişiklik olmadı. Hatta gün geçtikçe şiddetleniyor. Elbette gittiğim her doktor hiçbir şeyin yok dese de elime reçete tutuşturdular. Yazdıkları her ilacı kullandım. Yeşil reçeteli ilaçlar bana mısın demedi. Antidepresanlar sadece sakinleştirdi ağlama krizlerime engel oldu fakat ağrı olduğu gibi duruyordu. Tüm ilaçları bıraktım ve tabi ki bağımlılık yapan ilaçları bırakma evresi de kabus gibiydi. Doktorlar dokununca, bastırınca tamamen sakat kalıyorum yürüyemiyorum. Uzanırken de otururken de geçmiyor ağrılar. Tüm tahlillerim temiz çıkıyor ama ben ağrıdan ölmek istiyorum artık. Ne yapabilirim bilmiyorum. Etrafımdaki insanlar bıktı benim yakınmalarımdan, çare arayışlarımdan. Kimseyle görülemez oldum sosyal hayatım kalmadı. Eşime bile artık ağrım var demeye utanır oldum. Bu arada şifacı bir teyzeye bile gittim belki çare olur diye ama o da çare olmadı. İki yıldan fazla sağ kasık ağrısıydı şimdiyse hem sağ hem sol. Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Yazmak istedim belki böyle bir durumu duyan bilen vardır da bir çözüm bulurum diye. Çok uzun oldu farkındayım ama sürecin sadece binde birini anlatmaya çalıştım diyebilirim.