Yillar sonra universite sinavina hazirlanma ve matematige olan dusmanligim

Sizi tebrik ediyorum. Ben de bir bakayim o zaman Senol Hocaya .

Tebrik etmek istedim sizi başarılarınızın devamını dilerim

Tek onerecwgm kitap antremanlarla matematik. Senin gibi sifirdan baslayip suan matematik kurdu oldum. Sabir da onemli tabi. Pes etme yeterki

Açık öğretimden o bölüm için matematiğe ihtiyaç yok sözelleri biraz iyi yapın gelir kolayca.

Onerileriniz icin teşekkürler Allah sizlerden razi olsun.

Karekok un kitaplariyla baslayabilirsiniz, sifir matematik o yayinevinindi yanilmiyorsam.. ama tdve zaten sozelden alan bir bolum oldugu icin saniyorum hic yapmasaniz bile oluyor, netten bir arastirin..

Türk dili ve edebiyatı bölümünü kazanmak için matematiğe ihtiyacınız yok sadece sozellerden aldığınız puan yeterli olur.

Sana tavsiyem; antrenmanlarla matematik kitabını çöz veya karekök 0 kitabi. Işlem becerini gelistirecek

Arkadaşım mühendislik okudu sonra resim öğretmenliği okudu.Nasil mutlu anlatamam.Simdi kpssye girecek ama sorun etmiyor.Siz de isterseniz basarabilirsiniz
burda resim öğretmenliği ikinci öğretim okumak istiyorum.yok galiba. çünkü kamuda memurum işim de var... :) resim alanı dikkatim çekiyor.

Cok haklisiniz. Degerli onerileriniz icin cok tesekkurler.Sadece sozele calismanin yeterli olacagini bilmiyordum. Rahatladim gercekten.
Sadece sozele calisin derim,sayisal alani yapmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…