Sizi tebrik ediyorum. Ben de bir bakayim o zaman Senol Hocaya .Şenol hoca mat 1 den başlayın zaten çok basit anlatıyor. Benimde matematik altyapim berbattı Şenol hoca ile hazırlandım şuan mühendislik 3. Sınıf öğrencisiyim ve evde kendim çalıştım özel ders almadım mat 2 kısmı bana tamamen yabancıydı ve sınava sadece 3 ayım vardı. Ve bu süreçte 1.5 yaşında oğlumla da ilgilendim. İstenildiği takdirde herşey yapılıyor. Karar verip başlamalısın. Öncelikle gözünüzde büyütmeyin gerisi gelir.
Tebrik etmek istedim siziŞenol hoca mat 1 den başlayın zaten çok basit anlatıyor. Benimde matematik altyapim berbattı Şenol hoca ile hazırlandım şuan mühendislik 3. Sınıf öğrencisiyim ve evde kendim çalıştım özel ders almadım mat 2 kısmı bana tamamen yabancıydı ve sınava sadece 3 ayım vardı. Ve bu süreçte 1.5 yaşında oğlumla da ilgilendim. İstenildiği takdirde herşey yapılıyor. Karar verip başlamalısın. Öncelikle gözünüzde büyütmeyin gerisi gelir.
Tek onerecwgm kitap antremanlarla matematik. Senin gibi sifirdan baslayip suan matematik kurdu oldum. Sabir da onemli tabi. Pes etme yeterkiEvet. Gozum yukseklerde degil. Hayalim turk dili ve edebiyati okumak. Bunu acikogretimden de olsa gerceklestirmek istiyorum. Ama bir problem var, o da matematigin ta kendisi. İnanin islem becerim sifir. 6 ile 8i toplarken bile canim cikiyor.. bu durumdan kurtulmak icin neler yapmaliyim? Temelden matematik ogreneyim diyorum ama hic ilkokul konularindan baslayip temelden matematik egitiminin verildigi bir videoya rastlamadim. Ozel ders de almam mumkun degil.. Aranizda matematigi iyi olanlar ya da matematik öğretmeni olanlar varsa ve bana onerilerde bulunursa cok mutlu olacagim.
Türk dili ve edebiyatı bölümünü kazanmak için matematiğe ihtiyacınız yok sadece sozellerden aldığınız puan yeterli olur.Evet. Gozum yukseklerde degil. Hayalim turk dili ve edebiyati okumak. Bunu acikogretimden de olsa gerceklestirmek istiyorum. Ama bir problem var, o da matematigin ta kendisi. İnanin islem becerim sifir. 6 ile 8i toplarken bile canim cikiyor.. bu durumdan kurtulmak icin neler yapmaliyim? Temelden matematik ogreneyim diyorum ama hic ilkokul konularindan baslayip temelden matematik egitiminin verildigi bir videoya rastlamadim. Ozel ders de almam mumkun degil.. Aranizda matematigi iyi olanlar ya da matematik öğretmeni olanlar varsa ve bana onerilerde bulunursa cok mutlu olacagim.
Sana tavsiyem; antrenmanlarla matematik kitabını çöz veya karekök 0 kitabi. Işlem becerini gelistirecekEvet. Gozum yukseklerde degil. Hayalim turk dili ve edebiyati okumak. Bunu acikogretimden de olsa gerceklestirmek istiyorum. Ama bir problem var, o da matematigin ta kendisi. İnanin islem becerim sifir. 6 ile 8i toplarken bile canim cikiyor.. bu durumdan kurtulmak icin neler yapmaliyim? Temelden matematik ogreneyim diyorum ama hic ilkokul konularindan baslayip temelden matematik egitiminin verildigi bir videoya rastlamadim. Ozel ders de almam mumkun degil.. Aranizda matematigi iyi olanlar ya da matematik öğretmeni olanlar varsa ve bana onerilerde bulunursa cok mutlu olacagim.
Bu 2 kitabi bitirirse konu sahibi zaten rahat 10-15 net yapar.Sana tavsiyem; antrenmanlarla matematik kitabını çöz veya karekök 0 kitabi. Işlem becerini gelistirecek
Arkadaşım mühendislik okudu sonra resim öğretmenliği okudu.Nasil mutlu anlatamam.Simdi kpssye girecek ama sorun etmiyor.Siz de isterseniz basarabilirsinizbende mimarlık ve resim öğretmenliği okumak istiyorum.
burda resim öğretmenliği ikinci öğretim okumak istiyorum.yok galiba. çünkü kamuda memurum işim de var... :) resim alanı dikkatim çekiyor.Arkadaşım mühendislik okudu sonra resim öğretmenliği okudu.Nasil mutlu anlatamam.Simdi kpssye girecek ama sorun etmiyor.Siz de isterseniz basarabilirsiniz
Aynen öyleBu 2 kitabi bitirirse konu sahibi zaten rahat 10-15 net yapar.
Sadece sozele calisin derim,sayisal alani yapmayin.Cok haklisiniz. Degerli onerileriniz icin cok tesekkurler.Sadece sozele calismanin yeterli olacagini bilmiyordum. Rahatladim gercekten.