- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım benim
teşekkür ederim canım :)) çok bişe yapmadım ama kimler aday göstermiş hiç bilmiyorum :)
ifendim
cevap yazmıyacaktım ama gene duramadım ayollÜyelere sormadan veya üyelerin kendi basvurmadigi bir oylamaya isimlerinin yazilmasi, hic hos degil. Lütfen beni bu oylamadan ve gelecek olan tüm oylamalardan uzak tutun. Insanlara faydali olmayan oyunlara hic vaktim yok.
Ben cok sacma buluyorum bu oylamalari , ne simdiye kadar oy verdim nede kendimi bu oylamalarda görmek istiyorum.
Bana insanlara faydasi olan, seylerle gelin o zaman her konuda varim. Yeterince üye var, yeterince oylamaya cani gönülden katilmak isteyenler vardir eminim, yani sorun yasanmaz diye düsünüyorum.Mune özel mesajimi görmedin belki ama buradan bir daha yazmak mecburiyetinde kaldim. Sevgiler
Üyelere sormadan veya üyelerin kendi basvurmadigi bir oylamaya isimlerinin yazilmasi, hic hos degil. Lütfen beni bu oylamadan ve gelecek olan tüm oylamalardan uzak tutun. Insanlara faydali olmayan oyunlara hic vaktim yok.
Ben cok sacma buluyorum bu oylamalari , ne simdiye kadar oy verdim nede kendimi bu oylamalarda görmek istiyorum.
Bana insanlara faydasi olan, seylerle gelin o zaman her konuda varim. Yeterince üye var, yeterince oylamaya cani gönülden katilmak isteyenler vardir eminim, yani sorun yasanmaz diye düsünüyorum.Mune özel mesajimi görmedin belki ama buradan bir daha yazmak mecburiyetinde kaldim. Sevgiler
Teşekkürler efenimOyumBibibella ya..