YILIN ÜYESİ;

YILIN ÜYESİ;

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Bu sene vefat etti,sağlık sorunları vardı,sitenin en sevilen üyelerinden birisiydi.
Maalesef kaybettik,çok gençti daha

Bizlere resmen hakaret diye düşünüyorum..

Mekanı cennet olsun..
Kesinlikle.. bir de 1 konusuna rast gelmiştim o zaman. Resmen dalga geçer gibiydi. Liseli falan mıydı ki aklımda öyle kalmıştı. Herkes de baya yüklenmişti. Anlam veremedim dengesizliğe.

Yine ısınamadıklarınız da orada olmayı hak etmeyenler var. Konu sahibi kendi konusuna tezat bir şey yazdıysa eğer yazıp geçmiş adayı.

Sen bile varsın ya abla hayret valla.

Ben bile yokum ya ona daha çok hayret ettim.

Benim olmam sorun değil ipekcik,ters düşdüysem neden olmasın,heke bu sene fazla atarlandım,özellikle gençlere tabi..
Liseli filan değil bildiğin 27 yaşında birisi,özellşkle baktım merakımdan yani..
Dediğin gibi bir çok arkadaş hak etmeden yazıldı o bölüme,s,inir olduysa yazdı tabi,benim bile 3 oyum mu ne var orada

Son düzenleme:
Bu sene vefat etti,sağlık sorunları vardı,sitenin en sevilen üyelerinden birisiydi.
Maalesef kaybettik,çok gençti daha

Bizlere resmen hakaret diye düşünüyorum..

Mekanı cennet olsun..

mekanı cennet olsun allah gençliğini cennette yaşatsın
ailesine sabırlar versin

zipzip konusu hakkaden ne alaka

O kadar güzel yorumlar yapan, insanlara faydası olabilen, lafı dinlenilebilir mantık abidesi üye varken tutup da alakalı alakasız her konuya takılı plak gibi "yaş kaç"tan başka yorum yapamayan, kimseye faydası olmayan bir üye niçin bu kategoriye seçilip, bilmem kaç tane de oy alır anlamam. Bu kk'yı bazen hiç anlamıyorum zaten. Aynı isim "en iyi çıkış yapan" kategorisinde de var.
Hayır, "saçmalık" burda niçin bu kadar alkışlanan, baş tacı edilen bir şey biri bana açıklasın yahu. Niye mantık prim yapmıyor abi burda?

Tamam alt tarafı eğlencesine yapılan birşey bu. Ama buranın 7 yıllık üyesi olarak kendimi küçük düşürülmüş hissettim ya. Herkesten daha çok tutulmuş, başa konmuş, yılın üyesi olmaya aday isme bak. Geriliyorum yeminle. Banlanmayacağımı bilsem daha da sert eleştirebilirim, o kadar içerledim.

mekanı cennet olsun allah gençliğini cennette yaşatsın
ailesine sabırlar versin

zipzip konusu hakkaden ne alaka

Amin çok gençti kendisi,neşe dolu birisiydi,evlat gibiydi bana ..

Aday ya burada ondan..

Zeboş vefat mı etti ? Çok üzgünüm , çok şaşırdım. Mekanı cennet olsun.

Maalesef mayıs ayında vefat etti,kardeşi arayıp haber verdi bana ..

Hak veriyorum sizede,aday gösterenlere sormak lazım bunu..
Bir çok değerli arkadaşmız varken,neden o acaba?
Kendi adıma söyleyeyim ben bunu hak etmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…