- 29 Kasım 2017
- 13
- 12
- 24
- Konu Sahibi MucizelerBenimle
Yeni yıldan önce son şans, Buyrun burda kader arkadaşlığı yapalım birbirimize...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrh canım, 23 aralık :) aynen nasip valla :)Merhaba canim benimde 7 aralik bakalim nasip :) senin ne zaman
Mrh canım, 23 aralık :) aynen nasip valla :)
Benim de 7 aralik beklemek ne zormus
Ben sanki adet olcakmisim gibi kasiklarimda adet sancisi hissediyorum umarim olmayiz haberdar edersin buradan sonucu insallah gelmistir bebeğin canimAynen valla cok zor pazartesiye kadar bari dayanabilsem
Ben sanki adet olcakmisim gibi kasiklarimda adet sancisi hissediyorum umarim olmayiz haberdar edersin buradan sonucu insallah gelmistir bebeğin canim
Canim erken yaptırmissin cikmaz kanda hemen en iyisi sabretmek benim 1 senem doldu bu ay canim 2 aydir da denoyoru cocuk icin esim xe bende cok istiyorz senin iki kizin var sanırımValla bende ne dusunecegim bilmiyorum bi tarafim var diyor bi tarafim yok cuma gunu doktor kan degerlerime bakarken hcg testi de yapmis 0.5 cikmis yani yok ama cuma gunu daha adetime 13 gun vardi bilmiyorum sonradan cikar mi hayirlisi ya haber veririm sende ver canim.. sen kac yillik evlisin cocugun var mi
Canim erken yaptırmissin cikmaz kanda hemen en iyisi sabretmek benim 1 senem doldu bu ay canim 2 aydir da denoyoru cocuk icin esim xe bende cok istiyorz senin iki kizin var sanırım
İyi geceler kızlar bakalım bu ay nasıl olacak mutlu haberi alabilecek miyiz? İnşallah alırız yaaaaa allahım şu mübarek gecede duamı hayırlısıyla kabul eyle ben ve benim gibi bebek isteyenlere hayırlısıyla sevindir allahım tez zamanda aminnnn
Buarada geçte olsa kandiliniz mübarek olsun kızlar
Aralık 19 canım. Ovulasyon testi yaptım ilkkez geçen ay bu ayda yapayım dedim 7.gün yaptığımda silik çizgi vardı ama şimdi yine yaptım çizgi hayalet gibi neden ki ? Gittikçe koyulaşması gerekmez mi?Iyi geceler :) guzel dualarin icin aminn diyelim insAllah seninde kandilin mubarek olsun canim.. senin bat ne zaman
Aralık 19 canım. Ovulasyon testi yaptım ilkkez geçen ay bu ayda yapayım dedim 7.gün yaptığımda silik çizgi vardı ama şimdi yine yaptım çizgi hayalet gibi neden ki ? Gittikçe koyulaşması gerekmez mi?
Oda iyiymiş. Telefondan baktım program kullanıyorum canım ama hani her zaman yumurtlama Zamanı aynı olmaz yada ne zaman yumurtluyorum takvimle uyuşuyor mu pek emin değildim onun için kullanmaya karar verdim ve doğruymuş geçen ay yumurtlama telefondaki takvimin gösterdiği tarihten 3 gün önce oldu.Canim hic ovuladyon testi yapmadim sadece adetim bittikten sonra bazen her gun. Bazende 2 gunde bir denedik.. birde telefonuma adet takvimi indirdim dogurgan donem ve yumurtlama gunu olarak gorulen tarihlerde her gun denedik yani test yapmaya gerek duymadim zaten surekli denedigimiz icin..
Oda iyiymiş. Telefondan baktım program kullanıyorum canım ama hani her zaman yumurtlama Zamanı aynı olmaz yada ne zaman yumurtluyorum takvimle uyuşuyor mu pek emin değildim onun için kullanmaya karar verdim ve doğruymuş geçen ay yumurtlama telefondaki takvimin gösterdiği tarihten 3 gün önce oldu.
Hadi inşallah canın senin az kalmışDogrudur canim ben anlayamiyorum hic su yumurtlama olaylarini o yuzden hani sperm 2 3 gun yasiyormus yumurtada 24 saat o yuzden her gun ya da her 1 gun durup 1 gun deniyoruz bakalim nasip gerisi Rabbime kalmis 7 aralik benim 7 gunum kaldi merakla bekliyorum
Hadi inşallah canın senin az kalmış
Belirtin var mı ?