• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıldönümü... kızlaar yardımm :)

Kololove

H'erseyin farklı ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
1.305
0
106
Merhaba kızlar,
Daha 3,5-4 ay kadar bir zaman var ama şimdiden düşünmek istedim ki güzel birşey çıksın ortaya.
Forumda dolanırken okudum,bir arkadaşımız yıldönümünde 365 karton kalbe bir sürü güzel söz vs yazmış.
Bende başladım buna. Kartonları aldım siyah-kırmızı şekilde kesip kesip bişeyler yazmaya başladım.
Güzel bir kutu alacağım içine koyacağım. Bir de bi mektup yazmayı düşünüyorum.
Ama bunun yanında bir hediye daha alayım diyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Son düzenleme:
ben sevgilimin doğum gününe 1 ay kala hergün küçük küçük mektuplar yazmıstım ne düşünüyosam o gün direkt yazmıştım bence 365 tane güzel sözden sonra mektuba gerek yok. hediye olarakta hoşuna gidebilecek bir saat alabilirsin

Merhaba kızlar,
Daha 3,5-4 ay kadar bir zaman var ama şimdiden düşünmek istedim ki güzel birşey çıksın ortaya.
Forumda dolanırken okudum,bir arkadaşımız yıldönümünde 365 karton kalbe bir sürü güzel söz vs yazmış.
Bende başladım buna. Kartonları aldım siyah-kırmızı şekilde kesip kesip bişeyler yazmaya başladım.
Güzel bir kutu alacağım içine koyacağım. Bir de bi mektup yazmayı düşünüyorum.
Ama bunun yanında bir hediye daha alayım diyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

benin eşim biz nişanlıyken doğum günümde kalp şeklindeki bir yastığa ikimizin fotoğrafını bastırmıştı bayılmıştım tavsiye ederim:)

İşte insanın ummadığı anda oluyor. Pislik herifin teki olduğunu öğrendim.:5::5::5:

Çok geç olmadan farketmen iyi olmuş.Allah hayırlısını nasıl etsinn

Haklısın. Aminnn... Ama çok zor canım yanıyor :14:

aldattımı canım? kaçıncı yılınız biticekti?
belkide gerçek yüzünü şimdiden görmen iyi olmuş.

Yok aldatma değil ama çok kötü bişey.:(

8 ay olmuştu daha canım.
Annemde öyle diyor.:5::5:

aldatma değilse aklıma şiddet geliyor. en kötü şeylerden biri de o çünkü.
kısmet olsa olurdu ama bu kadar kötü bişey yapan bi erkekle olmaması daha iyi.

Back