yıldönümü hediyesi

purplebliss

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
518
377
303
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama ocak ayında 1.yıldönümümüz var ve birbirimizden uzağız yani hediye işini kargoyla yapmak zorundayız..erkek arkadaşım arkeolog ve ona bi siteden yunan mitolojiyle ilgili bi resim bulup sweatshirte baskı yaptırdım ama bunun yanında başka bişey daha yapmak isityorum..fikir verebilecek olan varmııı (böyle kendim evde yapabileceğim elişi bişeyler de olabilir)

kırmızı kartonlar al onları kalp şeklinde kes ama 365 tan olsun her birine güzel seyler yaz internettende yardım alabilirsin sonra onları bir kutuya koy ama iiçini tülle süsle yazıları yazdığın kalemleride tabi sonra aynısından başka kutu al süslü olsun tabi onada draje koy sonra gönder kargo ile birde not yaz o kartlardan hetgün 1 tane çeksin okusun arkasına senn yazdıgın kalemlerle tarihini atsın hatta içinden gelen seyleride yazsın diğer kutuya koysun bölelikle tam birdahaki yıldönümüne kadar sürüyor:)))

hürriyet gazetesinin internet sitesinde bir hdiye uygulaması var.
Hediye edeceğiniz insanın doğum tarihini gün ay yıl olarak seçiyorsunuz ve gazetenin o yılda o tarihteki manşet resmini manşet haberlerini gösteren bir sayfayı size istediğiniz adrese eskitilmiş bir ferman içinde yolluyorlar.
Benim hediyelerimden biride buydu.Ve şimdiki eşim ozamanki sevgilim :) çok memnun olmuştu bundan.
Değerlendirebilirsiniz belki.İlginç bir hediye.Heleki arkeologsa bir bakıma geçmiş tarihe kısa bir yolculuk yapar.Acaba ben doğduğumda türkiyede neler oluyordu gibi :):82:

harika bir fikirmiş:) ve süper bir emek:) Tuttum bunu:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…