Yıldönümü hediyesi için lütfen yardım.

ebixsxim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
1.555
0
0
38
İstanbul
slm kızlar sevgılımle 24 aralıkda 4 senemız bıtıyo hedıye olarak fıkırlerınızı onrerılerınızı beklıyorum sızden guvenıyorum sıze aklınıza ve bılgınız ılgınc guzel hedıye fıkırlerını burada paylasırmısnız belkı benımgıbı yardım arıynlar olabılır onarada yardımımız dokunu fıkır onerılerınızı beklıyorum canlarım yıl donumu hedıyesı hemde yılbası olarak vermek ıstıyorum lutfen esırgemeyınn bılgı paylasımımınızı

ben bir keresinde sevgililer gününde esime 10 metrelikti yanlis hatirlamiyorsamm faks kagidi aldim.. ve her bir karesinde ona olan askimi. onu sevdigimi ve siirler yazdim :))
rulo olarak doladim ve kurdele baglayarak verdim.
üstelik bunu bekarken.. ve annemin haberi olmadan yaptim..
odamin kapisini kilitledigim gibi bi aciyordum ruloyu .. hertaraf faks kagidi oluyordu :))

tümünü okudugundan hala emin deilim:roflol:

evlilik yildönmümüzde
hediye kartlari hazirladim.
özenle hazirlanmis hediye kartlari, üzerine bedava öpücük, bedava masaj ,bedava sac yikama fln gibi hem komik hem romantik seyler yazdim.
kullandigi her kartin kösesini yirttimki bir daha kullanmasin :)

baskaaa
künye almistim.. önüne kendi ismini.. arkasina kendi ismimi yazdirmistimm:asigim:

ilk evlenme yildönümüzdede kalp seklinde kagitlar keserek 10 sayfalik bir mektup yazmistim..

aklima gelen olursa yazarim daha..

simdiden nice 4 senelere canimm.. allah sizi ayirmasin..

Son düzenleme:
askıto saol cnm fkrın ıcın bunları bende yaptım cnm ama ozel gunlerde deılş aska geldıgımde bunların benzerını yaptım eskk kafam bak aska gelmeyıp yapmasaydım sımdı ne yapcam dıye aramıyo olcakdım fıkır aklına gelecek farklı sey varsa burda beklıcem cnm...

kızlarr sızlerınde onerılerı yokmuuu

Canım ne önersek boş sen tanıyorsun sonuçta farklı bir hediye olabilir almak istediğin ama herkes herşeyi beğenmeyebilir gerçi erkekler herşeyi beğenir :))))) genelde
Ben Bi keresinde kırmızı noel babalı bi boxer almıştım orjinal bi kutusu vardıı içinden don çıkınca şok olmuştu hehe
Tipik hediyeler var bide giyim parfüm falan gibi
en iyisi buluştuğunda ağzından laf al mesela ben şuan ihtiyacım var buna ihtayacım var die konu açıodum oda dökülüodu hemen çok şey aldım öyle hemde makbule geçmiş oldu :))))

suan o bana aynı taktıgı uyguluyo cnm ama ben dusmuyorum oyununa ona ben ytazpnca dogal olrak anlıyo hemn

ben ona zamnında atkı cok orrmustum ama belkı 6 tane atkıların hepsı kayıp bırı abısı almıs bırını ablası almıs dıgerlerı kım bılır nerde benden yalvarır sekılde askımmmm nolurr bana atkı or dedı bende hayr cezalısın yaptıklarımın degerını bılmedın yapmam dedım atkımı alsam hedıye etsem acaba :) yada oreyım yıne guzel bısey olsun kutu alırım guzel ıcıne koyarım eldıven alırım bıde bıde benımkının sacları tökulıyy :):) ona toppık alım dıyorum espırısı olur D: nasışl fıkrım pekı ıı mı kızlar buna bı cvp verın

hakaret olmasın saç topiği almak ben alsam benimki küserdi garanti kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…