Yıldızname haritası çıkarmayı bilen var mı ben haritası çok merak ediyorum. Ayrıca çıkan sonuçlar ne kadar doğrudur

Santavikki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2020
33
7
34
Merhaba birkaç gündür dikkatimi yıldız haritaları çekiyor. Buna ebçok bir arkadaşım ile yaptığımız mubabbet etkili oldu. Bana kötü şeyler söyledi. O da bu işi daha yeni öğreniyor. Gerçekten öyle midir. Bilgilerimi paylassam bakabilecek olan kimse var mı. Bir de bu işin dinimizde ki yeri nedir fal gibi birşey mi acaba

Ben yıldız haritamı yorumlatmıştım sonra kendim merak edip araştırdım doğum tarih ve saatinizi biliyorsanız haritayı çıkaran uygulamalar var sonra evler ve gezegenleri araştırıp kendiniz az çok fikir edinebilirsiniz.Birine yorumlatcaksanız bile bu araştırmayı sizin önceden yapmanızı öneririm ben baştan bunu yapmış olsaydım söylenenleri daha iyi anlar ve sorular sorabilirdim şimdi tersten gidiyorum ne yazık ki

Dinde yeri yoktur bu tarz şeylerin, ahirette hüsrana uğramak istemeyen uğraşmaz böyle şeylerle. Peygamberlerin dahi bilmediği şeyleri Allah'tan korkmayan kimseler mi bilecek! Kendiniz için uzak durum bu tarz şeylerden....

Dinde FAL ın yeri yok evet, ama astroloji Fal değil ayrıca burda Öngörüler söylenir kesinmolacal denmez bence birz araştırın ona göre böyle bi yorum yapın, bi de eklemem gereken şey astroloji bilimdir gezegen hareketlernin dünyaya verdiği iyicil yada kötücül enerjilern sonuçlarıdır

Düzgün bilenden yorum alın herkes herşeyi kendi bildiği gibi anlatır böyle , öngörülerdir kesinlik yoktur, yaşayıp göreceksin tbaiki ayrıca ısrarla altını çiziyorum fal değil bilimdir , bize gezegenlerin hareketi ile Gelen enerjinin neler yaşattığıdır konu!!!! Dinde falın büyünün yeri tabiki yok ama bu fal değil dediğim gibi, insanlarda çok bşka alakasız fikirler var

Bilime kimse karşı değil doğru olduğu sürece, ama gelecekle alakalı yapılan yorumlar fal kısmına girer. Onun yerine mezarlıklara bakılabilir, geleceği net bir şekilde gösteriyor. Bu tarz şeylerle kafa yoracagimiza, hazırlık yaparız ahiret için...

Allah aşkınıza söylediğiniz şey çok frklı boyut ben burda başka bi şeyden bahsediyorum, burda matematikten enerjilerden bhsedyrm siz ısrarla fl diyorsunuz, fal dediğiniz şey şu; o sana dönecek yda sen bu sene kesin evleneceksin ama ben yorum yaparken olabilir böyle de olabilir şöyle de olabilir öngörü faldan çok farklı bi durum tabiki görüşünüze saygım var, herkesin kendi fikri ama Allah bazı şeyleri insanlara yol göstersin diye yartmıştır, biraz arştırsanız Osmanlı zamanının alimlerini bulursunuz:) iyi günler dilerim

Peki, amacımız kişiyi doğru olana yönlendirmek. Şu an elimde delil yok ama İnşâAllâh bilgileri toplayıp atacağım size.

Peki, amacımız kişiyi doğru olana yönlendirmek. Şu an elimde delil yok ama İnşâAllâh bilgileri toplayıp atacağım size.
bu fal değil ki. fal çok bambaşka bişey
bu gezegenlerin konumlanmasi ve ortaya çıkan enerjileri,bunun doğayı insanları ne şekilde etkilleyecegiyle ilgili bilimsel bir olay.. dolunay zamanı bile peygamberimiz oruç tutulmasini ogutlemis

Yaniiiii eski çağda insanlar hayatlarında olan Biteni anlamak için yıldızları takip edermiş, onu da geçtim ayetler de var bulursam atacağım sayfama herkes de bambaşka düşünceler anlıyorum da aslında kimse araştırmadn yorum yapıyor

evet katılıyorum Mısırlılar da astrolojiyi çok kullanmış doğa olaylarını ve etkilerini bizzat gozlemlemisler.
astroloji demek günlük burç yorumu vs demek değil yıllarını buna adayan insanlar var bilimsel ve doğayı insanları bizzat etkileyen olaylar bunlar katılıyorum pofucum

Müellif diyor ki:

ayy yazmadan edemiycem ksra bakmayın
biz KURAN' dan alıntılar isterdik şayet ama siz bilmem kaç yaşındaki birinin alıntılarıyla gelmişsiniz ok
buyrun KURAN'dan alntılar;

"O göklerde ve yerdekilerin tamamını , kendi tarafından sizin hizmetinize verdi." (Casiye/13)
"Biz yeri, göğü ve aralarındaki şeyi kafirlerin zannetiği gibi abes, batıl ve boş yere yaratmadık" (Sat/27)
"Ve size geceyi gündüzü Güneş'i Ay'ı muhassır kıldı, Bütün bunlar O'nun emrine boyun eğmişlerdir.Bunların her birinde akıl kullanacak bir kavim için alametler vardır" (Nahl/12)

daha da başka söze hacet yoktur. insanları din ile korkutup yanlış yönlendirme yapmayın rica ederim. iyi çalışmlaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…