Yıldızname haritası çıkarmayı bilen var mı ben haritası çok merak ediyorum. Ayrıca çıkan sonuçlar ne kadar doğrudur

Astrolojiyle ilgilenenler zaten bunun bir fal olmadigini bilir.Gelecekten haber verilen bir durum oldugunuda pek gormedim sadece ruhsal bazi durumlarda maddesel etkilerinden bahsediliyor. Uc vakte su olacak gibi bir durum ben hic gormedim. Daha onceden yasanan durumlar uzerinden belirli bir takim yorumlar yapiliyor.Evrende hic bir seyin tesaduf eserl yaratilmadigini dusunup matematiksel veriler isiginda ihtimallerin yorumlanmasi ustelik kimseye zarari yok.Hatta kisisel gelisim acisindan cok faydasi oluyor gervekten guzel analizlerle eksik yanlarimi gorup onlari duzeltmeye cabaliyorum cunku bu boyleymis ben bunu duzeltemem degil boyle etkileri var ama ben bunu cabalarsam yenebilirim diyorum.Herkesin Allahi bulma arama seklide farkli kim neye inanirsa inansin hosgoru hepimizin en ihtiyaci olan sey.

altında yazanlara da bakmak lazım hangi siteden aldınız bunu? falcılık tekniğiyle yazılmış bilimsellikten uzak eserler olabilir tabiki ama bu astroloji direkt bilimsel bir şey bilimle alakalı ,hayat evrelerini bilmek değil konuma göre öngeri yapılır böyle olabilir şöyle olabilir diye
Ben bunu çocukluğumdan beri biliyorum, ailem bu konuda bilincliydi elhemdulilleh ve eşimde çok bilgili MâşâAllâh dini meselelerde. Daha önce onada sormuştum. Ben normalde googledan asla bilgi almam, ama fala girdiğini ve burda da güzel açıkladığı için size attım. Dilerseniz bununla ilgili bilgi toplayıp size de yazarım( bilgiden kastım delil). Dinde aya, yıldızlara, güneşe göre hareket etmek vardır, ama bu ayları, yılları vs belirlemek için; kişi üzerindeki etkileri vs değil. Ayrıca bende fizikçiyim, bilimde bu tarz şeyler hiç duymadım.

Konu sahibi yıldızname ben günah diye biliyorum çünkü o fal hatta sanıyorum kurandan bakılıyor. Ama yıldız haritası o kadar bambaşka bişey ki karıştırılıyor. Yıldız haritası burçların konumu ayın ve güneşin, diğer gezegenlerin üzerimizdeki karakteristik özellikler. Yıldızname yok kaç kişiyle evlencen mutlu mu Olcan geleceği görme.

Konu biraz baska yone gitmis gunah diyenler olmus ama bunlar kac bin yillik kadim ogretilerdir ve tutarliligi vardir.
Merakliysaniz bu konulara ve ogrenmek istiyorsaniz ozelden mesaj atin elimdeki astroloji e-kitaplari yandex linkini gondereyim.

Yıldızname demiş ama konu sahibi onu kurandan bakıyorlar diye ben günah olarak biliyorum. Ama yıldız haritası çok çok başka değil mi? Belki ben yanlış biliyorumdur.

Yıldızname demiş ama konu sahibi onu kurandan bakıyorlar diye ben günah olarak biliyorum. Ama yıldız haritası çok çok başka değil mi? Belki ben yanlış biliyorumdur.
Evet ben yildiz haritasi icin soyledim. Mesajlarda ondan bahsediyorlardi. Yildizname tam olarak ne oluyor bilmiyorum ben de, yildiz haritasi mi oluyor yoksa baska bir okult ilim mi oluyor. Hic bilmiyorum.

Evet ben yildiz haritasi icin soyledim. Mesajlarda ondan bahsediyorlardi. Yildizname tam olarak ne oluyor bilmiyorum ben de, yildiz haritasi mi oluyor yoksa baska bir okult ilim mi oluyor. Hic bilmiyorum.

Bi kaç kişiden duydum onun için hocaya gidiyorlar ve hepside bakmıyor. Kuran ı iyi bilen biri bakabiliyor ve hayatında olabilecek herşeyi sana döküyor.

Bi kaç kişiden duydum onun için hocaya gidiyorlar ve hepside bakmıyor. Kuran ı iyi bilen biri bakabiliyor ve hayatında olabilecek herşeyi sana döküyor.
Dogrudur ben de simdi hatirladim internette de dogum tarihi ve anne adi girip bakan siteler var ama gercek kisi bakmiyor yazilim galiba

Konu sahibi yıldızname ben günah diye biliyorum çünkü o fal hatta sanıyorum kurandan bakılıyor. Ama yıldız haritası o kadar bambaşka bişey ki karıştırılıyor. Yıldız haritası burçların konumu ayın ve güneşin, diğer gezegenlerin üzerimizdeki karakteristik özellikler. Yıldızname yok kaç kişiyle evlencen mutlu mu Olcan geleceği görme.
Ben yıldızname diye yazmadım ki onunla ilgili hiç bilgim yok eğer sizin varsa bilgi alabilirim. Yıldız haritası dedim. Konuyu açarkende gelecekten haber verilmeye çalışıldığını düşündüğüm için yazdım. Çünkü bana yıldız haritası çıkarmaya çalışan zat ne yaptığının farkında değildi. Kafamı çok karıştırdı. Çok dindar olduğunu söyleyen, ilk önce burcumun özelliklerinden bahseden daha sonrada mart ayına kadar çocuğumun olma ihtimalinin olmadığına varana kadar tuhaf bilgiler vermeye çalışan birisiydi. Yani ben dinledikçe dedikçe coştu.

Ben yıldızname diye yazmadım ki onunla ilgili hiç bilgim yok eğer sizin varsa bilgi alabilirim. Yıldız haritası dedim. Konuyu açarkende gelecekten haber verilmeye çalışıldığını düşündüğüm için yazdım. Çünkü bana yıldız haritası çıkarmaya çalışan zat ne yaptığının farkında değildi. Kafamı çok karıştırdı. Çok dindar olduğunu söyleyen, ilk önce burcumun özelliklerinden bahseden daha sonrada mart ayına kadar çocuğumun olma ihtimalinin olmadığına varana kadar tuhaf bilgiler vermeye çalışan birisiydi. Yani ben dinledikçe dedikçe coştu.

Konu başlığını değiştir o zaman cnm. Yıldızname apayrı bişey. Yıldız haritası yaz oraya. Belki size bakan kişinin ters gününe geldiniz. Başka birine baktırın derim. Bide size bakan kişi yızdızname mi dedi size merak ettim. Baktırmayın yıldız nameye çok günah.

Konuyu yanlış okumussınuz. Yıldız haritası dedim. Yıldızname değil

Konu başlığını değiştir o zaman cnm. Yıldızname apayrı bişey. Yıldız haritası yaz oraya. Belki size bakan kişinin ters gününe geldiniz. Başka birine baktırın derim. Bide size bakan kişi yızdızname mi dedi size merak ettim. Baktırmayın yıldız nameye çok günah.
Yok ya hepsi sıkıntı bence.

X