yıldızlardan uzak sevdiğim ulaşamadım sana :(

meleks

Bu Alemde Kendini BiliceN
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
480
1
96
Diğer
bende çok sevdiğim birtanecik aşkımla 4 yıl önce tanıştım çok güzel bir beraberliğimiz vardı .7 ay boyunca arkamda gezdi beni kazanabilmek için bana kendini anlatabilmek için.sonunda başardı.birbirimizden uzak olmamıza rağmen aklıma en ufak kötü bir düşünce girmezdi.çok sadıktı bende ona tabi.çok düşkündük birbirmize anlatanmıyorum inanın şimdi çok doldumo üni de okuyordu ben çalışıyordum.karar verdik bu ilişkiyi evlilkle sonlandırmaya.anneme söyledim böyle biri var die tamam dedi amcanlara söyleyeyim bir ön araştırma yapsınlar onlarda araştırmışlar yok abisi bilmem neymiş yok p...k miş ne söylediler ne söylemediler.yani daha onlar bizim eve girmeden geri çevirildiler bilmiyorum belkide hata yaptım bize gelselerdi kendileri kendilerini anlatsalardı anneme geleceklerini söylemeseydim
neyse olan olmuştu annemin tehditleri başladı olmayacak ya ben ya o demeler aşırı baskılar bir dayak yemediğim kalmıştı.tamam diyip boyun eğdim.babamı küçük yaşta kaybettiğimden tek dayanağım annemdir yüreğim dayanmadı onun üzülmesine.sonra beni yılllardır isteyen çok sevdiğini söyleyen annemin yakın akrabası çıktı ailemin hepsi bu defa o olacak diyip baskı yaptı nere gitsem bu konu ağzımı açtırmıyoladı.ama daha benim aşkımdan ayrılalı 2 ay olmuştu daha kendime gelmeden yüzüğü elime taktılar.ama ben o insana karşı birşey hissetmiyordum.nişanlanalım 7 ay olcak hala içimde yangınım devam ediyor.nasıl olacak bilemiyorum çok iyi bir insan nişanlım her şeyin iyisini hakediyor ama elimden bir şey gelmiyor.ablalrımdan öğrendiğim kadarrıyla acısı hep içimde kalacak hiç unutmayacağım.belkide böylesi daha iyi oldu şimdilik bilemiyorum kaderim diyip susuyorum hayatıımı hep başkalrı yönlendirdi kendi hayatımda hiç söz sahibi değildim ben değil başkası yaşıyor bu hayatı ulaşamadığım sevdam şimdi benden çok uzaklarda belkide mutludur bilemiyorum ama ben onu hala çok seviyorum:a015:

Kolay olmayacak, elbet üzüleceğim
Mutlaka bir iz bırakacak
Belkide çocuk gibi sana küseceğim, seneler sonra utanarak....
Dokunup birer birer sevdiğin eşyalara, hatta belki ağlayacağım
Acı çektiğim doğru ama sen bana bakma
Ne olursa olsun seni unutacağım....
Seni sevdiğimi unut, sevişmelerimiz yalan
Unut beni de her yalan gibi unut
O sevgiler ki yoktular
Onlar ümitlerimizdi
Ne ümitler yaşlandı gel zaman git zaman
Ayrıldığımızı unut
Yalnızlıklar zaten yalan
Unut beni de her yalan gibi unutt....

Kolay olmayacak elbet üzüleceğim...

paylaşmak istedim kızlar çok doluyum içimi boşaltmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim. seni anlayabiliyorum. çünkü bende senin durumuna benzer bişi yaşadım. bende birini seviyordum hemde çok, ama ailem istemedi ve ayrıldık. şuan bi başkasıyla evliyim. yaklaşık iki yıl oldu bitanede kızım var. Eşimide seviyorum çok ii biri gerçekten. Onu unuttummu hayır unutmadım. bazen diyorum Allahım nolur bikerecik sesini duyuyum, ama malesef yok.
Yinede herşeye rağmen bu durumun benim için daha hayırlı olduğunu düşünüyorum. Onunla evlenmiş olsam belki bukadar mutlu olmayacaktım. onunla birleşemediğimiz için belkide o benim için unutulmaz oldu, bilemiyorum. Ama ben eşimlede tanışıp çıkarak evlendim. Senin durumun bu yönden daha kötü. hiç sevmediğin biriyle sırf ailen istediği için evlenme bence. Bu hem senin için hemde o çocuk için kötü olur. Neyap ne et eğer sevmiyorsan at yüzüğü evlenme...
Herşey gönlünce olsun canım, hayatta mutluluklar...

off canım yaaa offfff ne yapacağımı bilemiyorum yüzüğü atmayı düşünümüyorum değil ama başka şansım yok ailem o kişiye asla vermeyecek kendimi alıştırmaya çalışıyorum nişanlıma başka şansım yok çünkü.

canım belki nişanlın senin için hayırlı insandır ötekisi değildir dualarımızda deriz ya allahım her şeyin hayırlısını göster karşımıza çıkar bunun gibi bişeydir bence haline şükür et niaşanlını düşün başkasını değil mutlu olmaya bak canım rabbimize sığın allah yar we yardımcın olsun

Canim bence sen o cocukla mutlu olmazsin.Nisanlindan ayrilma bence.
Cunku askin omru gercekten cok kisa.Ve aile cok onemli.O cocugun ailesi sana sorun olurdu hep.
Inan bana nisanlinida biraz zaman gecsin cok seversin.Evlilik baska bisey.
Askta insan gercekleri goremiyo.Ben ailem öl dese ölurum.Yani senin yaptigini yapardim.
Inan sen kazanicansin.Hem ask guzel bisey.Zaman zaman hatirlar huzunlenirsin.Bu bile guzel.
Bi sorun olursa ozelden mesaj yazabilirsin

Zor ßi durum, Unutmak cok zor Olacak taßii ki.... Ama $unu ßiL, ßelki de hayırLısı ßöyle oLdu.. ßelki sevdigin insan sana zaLim geLmeye ßa$layacaktı...Sorunlar havada ucu$caktı...Anla$amayıp ayrılcaktınız....

çok mu sessiz kalışsın ailene karşı sanki ne
senin hayatın bu sen yaşayacaksın, neden hayatına bu kadar müdahale etmelerine izin verdin ki...

canım ne olursa olsun sevmediğin biriyle evlenme,ömür boyu mutsuz olursun.annenle oturup konuşmayı denesen henüz daha nişanlısın geri dönebilirsin :çok üzgünüm:

çok mu sessiz kalışsın ailene karşı sanki ne
senin hayatın bu sen yaşayacaksın, neden hayatına bu kadar müdahale etmelerine izin verdin ki...

elimden gelen bir şey yoktuki napabilirdim hayat benim hayatım ama bizim ailede kendi kararını kendi veren bir kız daha görmedim.:1no2:

canım ne olursa olsun sevmediğin biriyle evlenme,ömür boyu mutsuz olursun.annenle oturup konuşmayı denesen henüz daha nişanlısın geri dönebilirsin :çok üzgünüm:

denedim ponusum denedim şu zman olmuş hala söylerim annemin söylediği tek şey bizden vazgeçiyorsan olsun diyor bende bunu göze alamıyorum..dua edin bana inşşallah nişanlımla mutlu olayım barimirmirmirmir

Canım hakkında ne hayırlıysa o olsun rabbim herşeyi bilir ana baba hakkını unutma canım büyüklerin bizden çok yaşanmışlıkları war hakkında hayırlısı olsun hayırlısını iste duanda canım allayh yar we yardımcın olsun sewgilera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…