bende çok sevdiğim birtanecik aşkımla 4 yıl önce tanıştım çok güzel bir beraberliğimiz vardı .7 ay boyunca arkamda gezdi beni kazanabilmek için bana kendini anlatabilmek için.sonunda başardı.birbirimizden uzak olmamıza rağmen aklıma en ufak kötü bir düşünce girmezdi.çok sadıktı bende ona tabi.çok düşkündük birbirmize anlatanmıyorum inanın şimdi çok doldum
o üni de okuyordu ben çalışıyordum.karar verdik bu ilişkiyi evlilkle sonlandırmaya.anneme söyledim böyle biri var die tamam dedi amcanlara söyleyeyim bir ön araştırma yapsınlar onlarda araştırmışlar yok abisi bilmem neymiş yok p...k miş ne söylediler ne söylemediler.yani daha onlar bizim eve girmeden geri çevirildiler bilmiyorum belkide hata yaptım bize gelselerdi kendileri kendilerini anlatsalardı anneme geleceklerini söylemeseydim
neyse olan olmuştu annemin tehditleri başladı olmayacak ya ben ya o demeler aşırı baskılar bir dayak yemediğim kalmıştı.tamam diyip boyun eğdim.babamı küçük yaşta kaybettiğimden tek dayanağım annemdir yüreğim dayanmadı onun üzülmesine.sonra beni yılllardır isteyen çok sevdiğini söyleyen annemin yakın akrabası çıktı ailemin hepsi bu defa o olacak diyip baskı yaptı nere gitsem bu konu ağzımı açtırmıyoladı.ama daha benim aşkımdan ayrılalı 2 ay olmuştu daha kendime gelmeden yüzüğü elime taktılar.ama ben o insana karşı birşey hissetmiyordum.nişanlanalım 7 ay olcak hala içimde yangınım devam ediyor.nasıl olacak bilemiyorum çok iyi bir insan nişanlım her şeyin iyisini hakediyor ama elimden bir şey gelmiyor.ablalrımdan öğrendiğim kadarrıyla acısı hep içimde kalacak hiç unutmayacağım.belkide böylesi daha iyi oldu şimdilik bilemiyorum kaderim diyip susuyorum hayatıımı hep başkalrı yönlendirdi kendi hayatımda hiç söz sahibi değildim ben değil başkası yaşıyor bu hayatı ulaşamadığım sevdam şimdi benden çok uzaklarda belkide mutludur bilemiyorum ama ben onu hala çok seviyorum:a015:
Kolay olmayacak, elbet üzüleceğim
Mutlaka bir iz bırakacak
Belkide çocuk gibi sana küseceğim, seneler sonra utanarak....
Dokunup birer birer sevdiğin eşyalara, hatta belki ağlayacağım
Acı çektiğim doğru ama sen bana bakma
Ne olursa olsun seni unutacağım....
Seni sevdiğimi unut, sevişmelerimiz yalan
Unut beni de her yalan gibi unut
O sevgiler ki yoktular
Onlar ümitlerimizdi
Ne ümitler yaşlandı gel zaman git zaman
Ayrıldığımızı unut
Yalnızlıklar zaten yalan
Unut beni de her yalan gibi unutt....
Kolay olmayacak elbet üzüleceğim...
paylaşmak istedim kızlar çok doluyum içimi boşaltmak istedim.