Yıldızlarda nedir nasıl bakılır?

Lory89

Güzelliğin zulme çaldığı sınır..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
369
173
53
Yıldızname nedir nasıl bakılır
Kişinin doğum tarihi saati ismi vb. kişisel bilgileri kullanılarak bakılır. Doğumdan ölüme dek başından geçecek önemli olaylar belirtilir denilse de bunu belirtmek şirk ve yasaktır.
Kişi için önemli olan veya olabilecek şeyler hayati değer taşıyan olaylar yıldıznamede ortaya çıkarılır ve çözümü için uğraşılır.

NASIL BAKILIR?

Eğer doğum tarihini biliyorsanız sorun yok. Ama bilmiyorsanız yada takip ettiğiniz burç sizi tarif etmiyorsa ne yapacaksınız?
Kişinin yıldızını bulmak için Ebced hesabı da denilen bir yöntem uygulanır. Her yıldız aynı zamanda bir burca tekabül eder. Bu şekilde kişinin talihi ve hastalıkları vs. hakkında bilgi sahibi olunur.
Ebced hesabı 3 çeşit olmakla beraber ben sizlere Ebced-i Sagir dediğimiz küçük Ebced hesabını açıklayacağım. Aslında Ebced hesabı Arapça dır. Türkçe ye uyarlayabildiğim kadarıyla buraya yazıyorum umarım sizlere faydalı olur.
Nasıl bakılacağına gelince kişinin ana ismi ile kendi ismi aşağıdaki tabloya bakarak toplanır ve 12 ye bölünür.

Bu doğum tarihini bilmeyen kişiler için geçerlidir

burclar bulunuyo sonra amacsız seyler yazıyo peki nerden bakacagm yıldızımaa

ben anlamadım nasıl bakılıyor neyi nasıl hesaplıycazki

Kızlar, biz de bi kitap var eski zamanından kalma böyle saman kağıdına sayılar burç şekilleri arapça harfler var
Hesaplayip ekliyoruz normal de 1 ile 100 arasında sayı alınıyor ben detaylı bilmiyorum
Kimisi isim veriyor ama.ben.o kadar profosyonel değilim özelden baktıklarım bilir tahmin sadece isim vermek kesin bilgiler vermek şirk olur

Benim gündemim de hayatımın şekli açısından önemli olduğunu düşündüğüm bir olay var bu konuda yildiznameye baktirmak istiyorum çok araştırdım ama çevremde yok kimse belki siz bana yardımcı olursunuz

Canim artık bakmıyorum çünkü buradaki bir çok kişiye baktım ve karşılığını göremedim
Karşılık derken Para değil
Saygı , sevgi ve güven göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…