• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıldızın çeyizinden

yldzbs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
123
0
26
Ankara
Merhaba ben de 2013 de evlenmeyi düşünenlerdenim.Çeyiz için alışverişe başladım aldığım birkaç parçayı sizlere sunuyorum.

Teflon tencereler
$Karaca-Turk-Lalesi-Elite-Tencere-Seti__47790801_0.webp

Çelik tencereler
$timthumb.webp

Porselen takımı
$483491_10151262082626597_2075616398_n.webp

Çatal bıçak takımı
$çtl.webp

Çaydanlık
Eki Görüntüle 575121

Kahvaltı Takımı
$Schafer-kahvalti-takimlari-230320115.webp

GÜLE GÜLE KULLAN CANIM HEPSİDE ÇOK GÜZEL ÇOK KALİTELİ:nazar:

hepside cok guzel gulle gule iyi gunlerde kullan ins. Porselen takimin hangi marka ogrenebilirmiyim. Ve bulasik makinesinde yikanabiliyor mu ?

hepinize teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına.porselenler hisardan evet yıkanabiliyor makinede yaldız ya da sim yok üzerinde onun için güvenle yıkayabilicem.

hepinize teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına.porselenler hisardan evet yıkanabiliyor makinede yaldız ya da sim yok üzerinde onun için güvenle yıkayabilicem.

Cok hosuma gitti cok sade zarif duruyor. Makineye girmeside buyuk avatanj. Genelde boyle takimlari misafir geldiginde kalabalik oldugunda kullaniyoruz sonrada butun bulasiklari elimde yikamayi dusunmuyorum resmen iskence. Ben bir bakicam magzalara umarim bulabilirim. Yaldizli gibi gordumde resimde ondan merak etmistim ama cok hos. Iiyi gunlerde mutlulukla kullan ins.

Cok hosuma gitti cok sade zarif duruyor. Makineye girmeside buyuk avatanj. Genelde boyle takimlari misafir geldiginde kalabalik oldugunda kullaniyoruz sonrada butun bulasiklari elimde yikamayi dusunmuyorum resmen iskence. Ben bir bakicam magzalara umarim bulabilirim. Yaldizli gibi gordumde resimde ondan merak etmistim ama cok hos. Iiyi gunlerde mutlulukla kullan ins.
çok teşekkürler daha güzelleri sizin olsun :)

Kararsızlık başa bela fakat bazen iyi sonuçlar doğuruyor. Yemek takımından ve düdüklü tencereden pek emin değildim, 1 ay sonra gittiğimde farklı şeyler gördüm henüz teslimat yapılmadığından değişim istedim yeni porselen takımım;

Eki Görüntüle 591886

Çelik tencerelerim çaydanlık ve cezve takımım gold saplıydı şimdi sedef oldu:)Eki Görüntüle 591892

Bunlar da yeni aldıklarım:
Düdüklü tencere Eki Görüntüle 591893
Seramik tencere takımı (bu gold renk ben siyah olanını aldım) Eki Görüntüle 591896
Sahan takımı aldım birde hisar mercury fakat onun fotoğrafını bulamadım. Şimdilik bu kadar:)

Back
X