Yıldız'dan 3 yaşındaki kız çocukları için skandal açıklama

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
“6 yaşındaki çocuk evlenebilir” sözleriyle tepki çeken Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız, bu kez 3 yaşındaki çocuklarla ilgili konuştu.“6 yaşındaki çocuk evlenebilir” sözleriyle tepki çeken Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız, bu kez 3 yaşındaki çocuklarla ilgili konuştu. “Kız çocukları 7-8 yaşından itibaren tesettür şekli almalı” diyen Nurettin Yıldız, “3 yaşında kız çocukları amcalarının yanına külotla çıkmamalı” dedi. “Daha bebek” denilmemesi gerektiğini savunan Yıldız “Daha bebek ama neden 2 yaşında yürümeyi öğretmiyorsun da bekliyorsun. Tesettür de yürüyüş tarzıdır” ifadelerini kullandı. 3 yaşındaki kız çocuklarını bazı kişilerin de tesettüre soktuğunu söyleyen Yıldız, “40 santimlik dizlerinin 7 santimlik etekle açık kalması da taktik hata” açıklamasında bulundu.
http://www.cumhuriyet.com.tr/video/...daki_kiz_cocuklari_icin_skandal_aciklama.html

Daha oncede burda diger videosunu tartismistik ta benim anlamadigim sorular uzerine mi bunlari cevapliyor yoksa kendisi hep cocuklara yonelik mi sohbetleri gidiyor?
2 yasinda cocugun yurumesiyle ilgili yaptigi tespit ise fizyolojik skanda resmen.

Etraf ruh hastasıyla dolu... Bu açıklamayı yapan pedofili insan gibiler yüzünden çocuğa karşı farklı yaklaşan binlerce sapıkla aynı havayı soluyor olmak nekadar da iğrenç

6 yasindaki cocuk evlenebilir demis mi gercekten? Mesajini begendim ama nickini unuttum bir arkadas da yazmis evet bende merak ettim. Neye istinaden yapiyor bu aciklamalari?

Cocugun yurumesi ile ilgili sacma sapan bir de mantik kurmus. Dediklerini aklimda tutamadim bile..

Çocuğun ahlak eğitimi ve haya duygusunun gelişmesi için tabiki 3 yaşındaki çocuğu milletin içine külotla çıkarmamak gerek.
Ama kız yada erkek farketmez burada ben oğlumada gerekli uyarıları yapıyorum çiş yaptıktan sonra öylece fırlıyor kalabalık vs bilmiyor.Annem böyle gezilmez herkes görür çok ayıp bu yaptığın gibi cümlelerle.
Neden çünki ayıbı öğrenmesi gerekiyor.
Ağaç yaş iken eğilir.Nasıl yere düşen şekeri o pis oldu yenmez diye öğretmemiz gerekiyorsa bu da öyle.
Hemen pedofili sapık diye yapıştırmak yerine problemi kendinizde arayın.
Siz daha ince düşünemiyorsanız bu sizin probleminiz.
Tesettür ve namaz içinde yani din eğitimi içinde aynı şeyler geçerli.Biraz daha büyüyünce babasıyla camiyede gidecek inş kalbi ısınsın.
Kızım olsaydı o da benim yanımda örtünerek denemelerine başlayacaktı bizlerde böyle yetiştik gördük.
Çokta iyi oldu pek güzel oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…