• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıldız Hisar ve Düğün

kişi sayınız az olduğu için bir çok grup almışlardır sanırım. biz 250 kişilik bir düğün istiyoruz.ama aynı anda 2 organizasyon alıyorlarmış :KK43: mekandaki tüm işin manzarada bittiğini anladık zaten amiyane tabirle başka bir cacık yok. süsleme için standart paketlerinin yeterli olacağını düşünmüyorum bir şeyler ekletmek gerekir.yemeklerinin güzel olmasına sevindim çünkü henüz tadına bakmadım yemeklerinin. o kadar kararsızım ki şuan:KK43: belirli bir maliyete katlanarak bir işe giriyorsunuz sonucunda olumsuzluk olursa kahrolurum :KK43:

evet bizimle birlikte 2 etkinlik vardı ama 250 kişilik bir düğünde de kapatmıyorlar mekanı yine sizinle birlikte bi grup daha olur artık düğün mezuniyet şans işi.süsleme kesinlikle yeterli olmaz bir düğün için sadece beyaz sandalye beyaz örtü oluo sanırım.organizasyon şirketinin fiyatları da bana fazla geldi.mesela 25 tane balon için 250 tl gibi bir fiyat istemişlerdi.bu detayları sakın atlamayın 3 derken böyle böyle 5 e çıkıo fiyatlar.yani fiyatlar zaten yüksek yapacağınız düğün lüks sınıfında bir düğün olacak.o yüzden çok iyi araştırmalısınız :)

Back