cemile sultan korusu var canım mesela aynı fiyatlarda secret garden da hoş yer ama pek bilmiyorum organizasyonları nasıl ama cemile sultanın kötü olacağını düşünmüyorumzaten size uygun fiyat yüksek olduğu için bi çok yere bakabilirsin bence yıldızhisarla ilgili düğün varken müşterilerede açık die okumuştum bir arkadaştan ben
merhaba düğününüz yıldız hisarda mı yaptınız ve memnun kaldınız mıArkadaşlar 2012 yazında bu tesiste düğün yapmayı planlıyoruz ancak hala tam karar veremedik. Daha önce burada düğün yapmış olan ya da bir düğüne katılmış olan varsa lütfen yorumlarını paylaşabilir mi? Kişi başı 120 tl civarı bir fiyat aldık ve 250 kişilik bir düğün yapmayı düşünüyoruz
Ayrıca bu fiyatlarla yine güzel bir düğün yapabileceğimiz bir mekan önerisi olan varsa lütfen paylaşsın.
Lütfen yardım ediiiiiin, çok tedirginim
merhaba düğününüz yıldız hisarda mı yaptınız ve memnun kaldınız mı
Tesekkur ederim bizde dugunu yapicaz kismetse insallah sizinki gibi guzel olurben nişanımı yıldız hisarda yaptım.gerçekten çok güzel bir yer :)
Jade kaç kişi için ne kadara anlastiniz acaba orayi ben de çok begeniyorumTesekkur ederim bizde dugunu yapicaz kismetse insallah sizinki gibi guzel olur
Jade kaç kişi için ne kadara anlastiniz acaba orayi ben de çok begeniyorum
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına inşallah her zaman mutlulukla hatirlayacagin güzel bir düğünün olur. Ben de çok begeniyorum orayı ama butcemizi hayli zorladigindan başka yerlere bakacağım artık. Şimdiden tebrik ediyorum seni mutlulugunuz daim olsun.biz 300 kişi 135 tl ye anlastık kısı bası. ben alkol olmasını ıstemıyordum onun ıcın alkolsuz yemeklı anlastık.
ancak organızasyon fotograf ve muzık dahıl degıl. henuz organızasyon muzık ve fotograf fıyatları belırlenmemıs ama oncekı yılların fıyatlarına gore ortalama fotograf 3500 - muzık 2500 tutar dıe dusunduk bız . bızde butcemızı astık bıraz ama cok guzel bı yer sanatcıları mukemmel ımkanınınız varsa orda yapmanı tavsıye ederım. cok talep olan bı yer ve ıstedgın gun ıcın sadece 3 gun opsıyon verıyolar bırde % 40 sozlesmede odeme ıstıyolar.
canım cok tesekkur ederım. ınsallah senınde cok guzel ır yerde dugunun ıcıne sınecegın bır yerde olur. aslında bu maddı olaylarda erkek tarafında oluyo ıste benım kayınpederım de nısanlımda cok zorladılar ımkanları ama ıcıme sındı burası aslında burası olmasa benım baktıgım bı kac yer vardı. sana yardımcı olmak ısterım . kuruçeşmede karayollarının tesıslerı var. orası daha tam reinanın yanında denıze sıfır acık hava . ıyı bı organizasyonla cok guzel bır yer oluyo :)) bırde yesılyurt spor klubu var. bılıyomusun orayı bılmıyorum ama buda denız kenarında acık hava bır yer. yada ordu evı falan dusunursen bızım bır aıle dostumuz buyukcekmece ordu evının organızatoru bana cok uzak oldugu ıcın tercıh etmedım ama onunlada gorusturebılırım senıHayırlı olsun canım çok sevindim senin adına inşallah her zaman mutlulukla hatirlayacagin güzel bir düğünün olur. Ben de çok begeniyorum orayı ama butcemizi hayli zorladigindan başka yerlere bakacağım artık. Şimdiden tebrik ediyorum seni mutlulugunuz daim olsun.
canım cok tesekkur ederım. ınsallah senınde cok guzel ır yerde dugunun ıcıne sınecegın bır yerde olur. aslında bu maddı olaylarda erkek tarafında oluyo ıste benım kayınpederım de nısanlımda cok zorladılar ımkanları ama ıcıme sındı burası aslında burası olmasa benım baktıgım bı kac yer vardı. sana yardımcı olmak ısterım . kuruçeşmede karayollarının tesıslerı var. orası daha tam reinanın yanında denıze sıfır acık hava . ıyı bı organizasyonla cok guzel bır yer oluyo :)) bırde yesılyurt spor klubu var. bılıyomusun orayı bılmıyorum ama buda denız kenarında acık hava bır yer. yada ordu evı falan dusunursen bızım bır aıle dostumuz buyukcekmece ordu evının organızatoru bana cok uzak oldugu ıcın tercıh etmedım ama onunlada gorusturebılırım senı
Jade 13 Merhaba,
Yıldız Hisarda yapacağınız düğün 2015 yılında mı olacak ? Birde kara yollarından aldığın fiyatı öğrenebilir miyim? Bende çok beğeniyorum orayı.Bu arada hayırlı olsun umarım düğünün çok güzel geçer :)
Jade 13 Merhaba,
Yıldız Hisarda yapacağınız düğün 2015 yılında mı olacak ? Birde kara yollarından aldığın fiyatı öğrenebilir miyim? Bende çok beğeniyorum orayı.Bu arada hayırlı olsun umarım düğünün çok güzel geçer :)
merhaba , hayırlı olsun. Ben senelerdir oranın manzarasınıa ve büyüsüne hayranım. Yazın gerçekleşecek düğünümüz için görüşmeye devam ediyoruz.Fakat kafam karıştı. Çok profesyonel görünmediler,düğünümü problemsiz yapabilecekleri imajı doğmadıbiz 300 kişi 135 tl ye anlastık kısı bası. ben alkol olmasını ıstemıyordum onun ıcın alkolsuz yemeklı anlastık.
ancak organızasyon fotograf ve muzık dahıl degıl. henuz organızasyon muzık ve fotograf fıyatları belırlenmemıs ama oncekı yılların fıyatlarına gore ortalama fotograf 3500 - muzık 2500 tutar dıe dusunduk bız . bızde butcemızı astık bıraz ama cok guzel bı yer sanatcıları mukemmel ımkanınınız varsa orda yapmanı tavsıye ederım. cok talep olan bı yer ve ıstedgın gun ıcın sadece 3 gun opsıyon verıyolar bırde % 40 sozlesmede odeme ıstıyolar.
merhaba hayırlı olsun. bizimle fikirlerinizi paylaşır mısınız hizmet,ilgi nasıldı?ben nişanımı yıldız hisarda yaptım.gerçekten çok güzel bir yer :)
merhaba hayırlı olsun. bizimle fikirlerinizi paylaşır mısınız hizmet,ilgi nasıldı?
merhabalar teşekkür ederim.benim nişanım bu sene haziran ayında oldu.normalde alt terasta 50 kişilik bir nişan olucaktı ancak hava yağmurlu olduğu için içeriye girmek zorunda kaldık.son iki saat kala falan masaları düzenledik el birliğiyle :) mekan genel olarak güzel ancak aynı anda 4 etkinlik bir arada olduğu için müzikler falan hep karışıyor.ayrıca benim nişanımda ön salonda mezuniyet vardı fotoğrafçılar falan sürekli bana çıkışta parti nereye gidiceksiniz diye soruyorlardı mezuniyetten sanıp.garip bir karışıklık oluyor.mesela çektikleri fotoları mezuniyet bölümüne falan götürmüşler garipti.yemekler 10 numaraydı biz içkili yapmadık.babamla fotoğrafçı arasında küçük bir tartışma oldu çünkü hiç bir şekilde foto mak izin vermedi biz öyle anlaşmamıştık zaten onun çektiklerini almadık sinir olduk.hani böyle iyi bir yerde amatör düğün salonu fotoğrafçısı taktiği beklemiyorduk.mesela düğününü o kadar para verip orda yaparmısın dersen yapmam ama mekan ve manzara gerçekten çok iyi.şimdilik aklıma bunlar geldi sorun olursa yazarsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?