Saglam kiyafetler ve ayakkabilariniz olmali. Karda camurda etkilenmeyen cinsten. Ben kayak pantolonu ve montu kullanmistim cok rahatti ve soguk gecirmiyordu. Belki cok fazla kar yoktur bu sene,otelinizi arayip bilgi isteyin mutlaka gitmeden birkac gun oncekızlar tur aldık satın bayada uygun ama gitmedigim icin bilemiyorum oralarda oturan varmı hava cok saoguk olurmur yeraltı sehir peri bacaları falan rahat gezebilirmiyiz kayıp düsermiyiz acaba
bide ille almadan yapmadan gelmeyin diceniz ne var gidenler yorum yaparsa süper olurr
oooo o kadar soguk yani valla korktum simdiden bende lay lay giyilir sürekli resim cekilirim diyodum ama zaten turla gittidmiz icin 2 otel secenegi vardı ici tas görünümlü olanı tercih ettim otantik olsun diyeSaglam kiyafetler ve ayakkabilariniz olmali. Karda camurda etkilenmeyen cinsten. Ben kayak pantolonu ve montu kullanmistim cok rahatti ve soguk gecirmiyordu. Belki cok fazla kar yoktur bu sene,otelinizi arayip bilgi isteyin mutlaka gitmeden birkac gun once
Biz gittigimizde neredeyse diz boyu kar vardi ve cok soguktu. Kar olmasa bile soguk cok keskin oluyor. Kulaklarinizi iyice kapatan bere sart. Kain tabanli bot veya cizme de sart. Aman dikkat edin burnunuzdan gelmesin. Turlar gezdirirler sizi hep soguk ortamlarda olursunuz,gir cik derken sifayi kapmayin daoooo o kadar soguk yani valla korktum simdiden bende lay lay giyilir sürekli resim cekilirim diyodum ama zaten turla gittidmiz icin 2 otel secenegi vardı ici tas görünümlü olanı tercih ettim otantik olsun diye
ama baya tırsım simdi ben icime kayak pantolonunu duyuncaa
atv yi cok istiyorum zaten ama ben kullanamam esim kullanıcak ben arkasında olucam banada ucret almazlar dimi yada 2 kisi binebilrsin miKapadokya‘da yapılacak aktiviteler öylesine çoktur ki ! Ama sanırım en güzel aktivitelerin başında, vadileri keşfedeceğiniz at turları geliyor. Genelde 1 saat civarında sürüyor. Fiyatları ise 1 saatlik tur için 80-100 TL civarında.
Ama bizim gittiğimiz Göreme’deki Moonlight at çiftliği, bizi 1 saatlik tur için 60 TL’ye gezdirdi. Kendilerinde rica etttim. Eğer ki gelen misafirler “Birhayalinpeşinde” aracılığı ile geldiklerini söylerlerse, 60 TL’ye sizleri de gezdirecekler. Rahmi abiye selamlar. Ne orjinal adamdı yahu
Kapadokya, vadiler cennetidir. İşte bu güzeller güzeli vadileri keşfetmek için, en güzel yol ATV turu yapmaktır.
Kapadokya’da Atv turları için ortalama 1 saatlik kiralama ücreti olarak 50 ila 70 TL arasında ücret ödeniyor. İster 2 kişi ister tek kişi, 4 tekerli olan bu araçları rahatça kullanabilirsiniz. Zaten ATV turu yaparken, size rehberler de eşlik ediyor. Merak etmeyin. Kullanması gayet kolay araçlar. Göreceğiniz manzaralar
Bölge üzüm cenneti. E haliyle şarap üretimi de kaçınılmaz olmuş. Lezzetli mi lezzetli beyaz, kırmızı ve daha nice şarap emrinize amade olacak. Şişe fiyatlar genellikle 20-40 TL arasında değişiyor. Benim favorim, kırmızı şaraplar.
atv yi cok istiyorum zaten ama ben kullanamam esim kullanıcak ben arkasında olucam banada ucret almazlar dimi yada 2 kisi binebilrsin mi
vadileri cok merak ediyroum bu yuzden
ürdündeki petra vadisi yaza gidiceklerim arasında
balkanlara gitmiyor muydunuz? sanki yılbaşı için yine balkanlar soğuk olur mu diye sormuştunuz?
mutlaka outdoor botlardan giyin,
bol bol nemlendirici ve dudak kremi götürün, çok kuru bir ayazı oluyor oranın.
bence kapadokyaya ilkbaharda gidilir, kasımda bile otelden çıkamamıştık rüzgardan.
eski yazılarıma bak senin gitmedigin pariste eyfelde resmim belcikala cikolatalarım ve almanyadan alıvseriserim var iyi takip et fesat etme seninde olur cnmSayenizde de yurt içi ,yurt dışı görmediğimiz her yeri tanıdık!
Bu arada pasaport aldınız mı?
Allah daha çok versin :)))eski yazılarıma bak senin gitmedigin pariste eyfelde resmim belcikala cikolatalarım ve almanyadan alıvseriserim var iyi takip et fesat etme seninde olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?