- 20 Haziran 2017
- 1.122
- 4.253
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pelin bunu benim Adama da mail atsana
Yarıyıl tatilinde gidelim diyor da olmaz diyorum
Kar oluyor vs dedim Antalya ya gidiyordun ya diyor
Bahar'da da Zaman yok malum okul yaza kalacak gibi
O zaman da sıcak deyip gezemeyiz diyor en güzeli eylül falan herhalde
valla bilmiyorum ki zaman zaman bi yerler hakkında fikir soruyor konu sahibi ama gezileri gerçekleşiyor mu bilmiyorum. yılbaşı için de balkanları sormuştu yorum yapmıştım oradan hatırlıyorum.Konular fake mi yoksa aman allahm o kadar dil döktüm![]()
valla bilmiyorum ki zaman zaman bi yerler hakkında fikir soruyor konu sahibi ama gezileri gerçekleşiyor mu bilmiyorum. yılbaşı için de balkanları sormuştu yorum yapmıştım oradan hatırlıyorum.
Üşenmedim tüm eski konularnza baktım bi özel güvenlik olmak ıstyrm demişsin yok bilmem ocak ayında
Avrupa'ya gdcm ne hediyeler alym demişsin 2016 da felan 2017 de vize pasaport nasıl alrm demişsin saçmalık resmen itibar etmeyin HAYALPEREST ha ayrıca parann bolluğu nerden ? Kaynana gillerinlede baya sorunlsn sevilmeyen gelinsin sanrm milletin boşa vaktini çalma 80 tane saçma span konu açmssn mune hanim ilgilense sevinicem![]()
Limoncu gercek biz inaniyoruz hatta bircok uyeden daha gercek kendisi gibi burada.Üşenmedim tüm eski konularnza baktım bi özel güvenlik olmak ıstyrm demişsin yok bilmem ocak ayında
Avrupa'ya gdcm ne hediyeler alym demişsin 2016 da felan 2017 de vize pasaport nasıl alrm demişsin saçmalık resmen itibar etmeyin HAYALPEREST ha ayrıca parann bolluğu nerden ? Kaynana gillerinlede baya sorunlsn sevilmeyen gelinsin sanrm milletin boşa vaktini çalma 80 tane saçma span konu açmssn mune hanim ilgilense sevinicem![]()
İyi de kadinin konularinda tutarsizlik yok ki. Yurt disi hayali var,soruyor gitsem ne alirim diye sonra da almis pasaportunu gitmis. Bu enerjinizi gercekten fake olan konulara saklayin limoncu gercek yaniÜşenmedim tüm eski konularnza baktım bi özel güvenlik olmak ıstyrm demişsin yok bilmem ocak ayında
Belçikala çikolatası ne ola ki ?eski yazılarıma bak senin gitmedigin pariste eyfelde resmim belcikala cikolatalarım ve almanyadan alıvseriserim var iyi takip et fesat etme seninde olur cnm
Antalya'ya beklerimPelin bunu benim Adama da mail atsana
Yarıyıl tatilinde gidelim diyor da olmaz diyorum
Kar oluyor vs dedim Antalya ya gidiyordun ya diyor
Bahar'da da Zaman yok malum okul yaza kalacak gibi
O zaman da sıcak deyip gezemeyiz diyor en güzeli eylül falan herhalde
Esimle ocak sonuna dogru kapadokya tatil planimiz var ama hamileyim sizce sorun olurmu. Soguk olmasi onemli degilde buzlanma olurmu risk varımdır
Cevremdekilerde gitme dusersin diyor.. nere gitsem bilemedim. Bebeksiz son tatil sansim nede olsa :)Bence baska bir yer planlayin. Ben toto üstü dusmustum. Yani biraz benim dengesizligimdendi ama simdi direkt aklima o geldi.
Benim sadece canim yandi kalktim yurudum devam ettim. Ama siz hamilesiniz. Allah korusun...