gavur işi bunlar :roflol:
:)))) sıra bize hediye almaya gelince gavur işi olmasın ama :)))))alkisalkisalkis
karnımdaki bebekler yılbaşı doğum günü babalar günü hediyelerini kapsıyor kusura bakmasın o bana alsın kaydirigubbakcemile5
ya eşim hep aynı parfümü kullanıyo ben parfüm alamıyorum o yüzdenözgecigim ben parfüm alacagim ama simdi bi kac marka arsdinda gidip geliyorum bi kac güne hallederim onu da)
zaten 17 ocakda nikah yil dönümümüz var o zamn daha sik bisiler almak isdiyorum
bakalim askim bana ne alicakk
ya 2 yıl oldu evleneli eşim 2 yılbaşındada çalışıyodu bu sefer çalışmaz umarımYarin evlilik yildönümümüz bu hediye icin aylarca düsündükten sonra , yilbasiyi tamamen unutmusum. Üstelik ne yazikkiii yilbasini birlikte geciremiycegiz kendisi calismak zorunda hic bir fikrim yok hediye konusunda pöfff
kesinlikle katılıyorum sana şehnazımo zaman adı centilmenlik oluyo canım kaydirigubbakcemile3 hem ben kadın erkek eşitliğine karşıyım.erkek çoook güçlüdür kadın ise her zaman zayıftır yazık ona.bunun için ne yapılmalıdır?hep hediye alınmalıdır,sevilmelidir,sevindirilmelidir.yemememli yedirilmeli giymemeli giydirilmelidir.(marka olursa seviniriz kaydirigubbakcemile3 )
çünkü zayıftır yazıııık.:roflol:
bak bu iyi fikirmiş ya nerde yaptırcaksın?ben üzerinde kızımın resmi olan bi anahtarlık yaptırmayı düşünüyorum normalde hediyeyle resmen dalga geçer ama içim rahat etmiyo bunu çok beğenir diye umuyorum
ya eşim hep aynı parfümü kullanıyo ben parfüm alamıyorum o yüzden
himm o zamn isin zor
tolga ben begendigim sürece her parfumu dener ama o sikdiginda cok begendigim bi kac koku var galiba onlardan birini alicam