yılbaşında eşinize ne alacaksınız?

OzOkuN

AdaNehir
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
1.928
0
kızlar yılbaşında eşinize ne almayı düşünüyorsunuz? bikaçgünüdr düşünüyorum ama aklıma bişey gelmiyor.. CADIARZU

bende bilmiyorum canım, herşeyi aldım artık kalmadı bişey... :)) saat, ceptelefonu, ayakkabı, cüzdan, parfüm, kıyafet:))) bu erkeklere başkada bişey alınmazki anacım :)))

valla katılıyorum ben de

erkeklerin işi kolay valla kadınlara alınacak birsürü şey var :)

özgecigim ben parfüm alacagim ama simdi bi kac marka arsdinda gidip geliyorum bi kac güne hallederim onu da )
zaten 17 ocakda nikah yil dönümümüz var o zamn daha sik bisiler almak isdiyorum
bakalim askim bana ne alicakk

Yarin evlilik yildönümümüz bu hediye icin aylarca düsündükten sonra , yilbasiyi tamamen unutmusum. Üstelik ne yazikkiii yilbasini birlikte geciremiycegiz kendisi calismak zorunda hic bir fikrim yok hediye konusunda pöfff

:)))) sıra bize hediye almaya gelince gavur işi olmasın ama :)))))alkisalkisalkis

o zaman adı centilmenlik oluyo canım kaydirigubbakcemile3 hem ben kadın erkek eşitliğine karşıyım.erkek çoook güçlüdür kadın ise her zaman zayıftır yazık ona.bunun için ne yapılmalıdır?hep hediye alınmalıdır,sevilmelidir,sevindirilmelidir.yemememli yedirilmeli giymemeli giydirilmelidir.(marka olursa seviniriz kaydirigubbakcemile3 )
çünkü zayıftır yazıııık.:roflol:

karnımdaki bebekler yılbaşı doğum günü babalar günü hediyelerini kapsıyor kusura bakmasın o bana alsın kaydirigubbakcemile5

ben kızıma almayı düşünüyorum...bugün doğumgünü mesela eşimin almıyorum bişi,kutlamıcam bile... o özel günleri aklında tutamayan biri madem...ben de önemsemiyorum artıkkk...yok öyle hep al hep al...birazda vermek lazım e dimi ama

ben üzerinde kızımın resmi olan bi anahtarlık yaptırmayı düşünüyorum normalde hediyeyle resmen dalga geçer ama içim rahat etmiyo bunu çok beğenir diye umuyorum

karnımdaki bebekler yılbaşı doğum günü babalar günü hediyelerini kapsıyor kusura bakmasın o bana alsın kaydirigubbakcemile5

hahahahah koptum selin walla haklısın, onlar bize almalı:)

eşim hasta beşiktaşlılık ötesinde bjk kapalı tribün liderlerinden o yüzden bjk storedan herhangi bişey makbule geçernaniknanik

bende bugun çıkçaktım almak için ama yarın çıkıcam ve kırmızı don alıcam komıklık amaclı ızmırden yenı geldım gelırken zaten bırsuru hedıye almıştım bakalım aşkım bana ne alıcak

özgecigim ben parfüm alacagim ama simdi bi kac marka arsdinda gidip geliyorum bi kac güne hallederim onu da )
zaten 17 ocakda nikah yil dönümümüz var o zamn daha sik bisiler almak isdiyorum
bakalim askim bana ne alicakk
ya eşim hep aynı parfümü kullanıyo ben parfüm alamıyorum o yüzden

Yarin evlilik yildönümümüz bu hediye icin aylarca düsündükten sonra , yilbasiyi tamamen unutmusum. Üstelik ne yazikkiii yilbasini birlikte geciremiycegiz kendisi calismak zorunda hic bir fikrim yok hediye konusunda pöfff
ya 2 yıl oldu evleneli eşim 2 yılbaşındada çalışıyodu bu sefer çalışmaz umarım

kesinlikle katılıyorum sana şehnazım

ben üzerinde kızımın resmi olan bi anahtarlık yaptırmayı düşünüyorum normalde hediyeyle resmen dalga geçer ama içim rahat etmiyo bunu çok beğenir diye umuyorum
bak bu iyi fikirmiş ya nerde yaptırcaksın?

alışveriş merkezlerinde yapıyorlar antalyada migrosta var öğrendim 5 dakikada yapıorlarmış saatlere bile yapıyorlar

sadece kızıma almayı düşünüyorum..eşime almayacağım.zaten oda bana almıyor..

ben daha karar veremedim bide bu ayın 17 sinde eşimin doğum günü var hem yaşgününe hem yılbaşına bişeyler bulmak zorundayım
yani benim işim 2 kat daha zor mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…