Yılbaşı...

bende yılbaşında yola düşecek olmamla ilgili konu açacam birazdan 21:00 yolculuğum var koçişim yılbaşında yanımda olamıcak nöbeti var var da var işte en dertli benim ama niyeyse konu açmıyorum

ailelere ikinizde kulak asmayın.
olan size olur...
o yuvayı kuran sizsiniz... bunu ikinizde iyi idrak edin.

ve tek sen degilsin bunu yaşıyan nice insanalr yaşıyor.
onlardan biride benim. anlatsam roman olur

Anlataam demekle olmaz konu aç anlat

Başlığıda yılbaşında aklıma nişanlılık dönemim geldi olsun

Bu yılbaşı olayını kutsallaştırma özel gün yapma çabası nedir arkadaş? Hristiyanlar bile 5 gün önce noeli kutladı bitti. Daha neyin kafasını yaşıyorsunuz da yok şu adam benim yılbaşımı mahvetti yok bu yılbaşında yalnızım bilmem ne. Böyle küçük şeylere büyük anlamlar yüklemeyin. Vakit geçtikten sonra neyin önemli neyin önemsiz olduğunu ayırt edememeye başlarsınız.

bende eltimin akrabalarıyla girmek zorunda kalıyorum yeni yıla eşim gidicez diye tutturdu ıyyyy nefret ettim yeni yıldan

ben yılbaşını arkadaşlarımda kutlayacaktım. ama kar yağdı.yollar feci. dışarda fırtına. karşı binanın gözümün önünde çatısı uçtu. tembellik çöktü ,gelmeyeceğim dedim,demin tekrar aradım bana sanırım bozulmuş.bozuk konuştu. ekmiş gibi oldum.
ama o zaten kutlayacaktı ailesiyle.hatta zaten,dün gelmeyebilirim demiştim.
dünde feciydi hava.
neyse ya,cola içeyim konuyu taşıyayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…