- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi KarKralicesi
yok yok zaten akşam içeceğiz kusacağız şimdi kusan olmasın .acın acın. kusayım bi güzel
asıl buna başlık acılırdı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok zaten akşam içeceğiz kusacağız şimdi kusan olmasın .acın acın. kusayım bi güzel
asıl buna başlık acılırdı![]()
hemen bi psikolaga görünBen de. Hem regl oldum hem kocamla küsüm hem hava mok gibi. Depresyondayımmm![]()
uyumaya yatmaya devamBi kalka bilsem bişeyler yapıcam da olmuyor. Yemeği kocaya postalarım artık. O da bi geleydi iyidi.
Bir yılbaşı başlığı daha görürsem forumun ortasına kusucam![]()
evet ben de nişanlımla küsümBen de. Hem regl oldum hem kocamla küsüm hem hava mok gibi. Depresyondayımmm![]()
barışırsınız.evet ben de nişanlımla küsüm((
ay ne desem evlilik sende taktın bana hasende git evlen panpa![]()
nişanlılık stresleribarışırsınız.
hayırdır?
Küstürenler utansın![]()
nişanlılık dönemi ailelerin nişan dönemi oluyor. ciftlerin degilnişanlılık stresleri( sevgiliyken hiç kavga etmezdik nişanlılık ne kötü bir şeymiş niye düğüne 3 ay kala nişan yapın dediklerini artık çok iyi anlıyorum
hahaha ben de açtım ama benimki farklı sayılır![]()
bugün tvde bi çift çıktı 55 yıllık evliler, nur yüzlü çok tatlı bir çift. 25 yıl da k.v. ile yaşamış kadın üstelik. Biz küslük bilmeyiz, 55 yıldır yürürken ya eli elimdedir ya kolumdadır dedi o kadar özendim ki... Bizse her gün birbirimizi yiyoruz
evet bu da güzel bi bakış açısı :)) herkeste var mı böyle sıkıntılar bi benim mi bu kadar kötü geçiyonişanlılık dönemi ailelerin nişan dönemi oluyor. ciftlerin degil![]()
ailelere ikinizde kulak asmayın.evet bu da güzel bi bakış açısı :)) herkeste var mı böyle sıkıntılar bi benim mi bu kadar kötü geçiyo![]()
55 yıl insan nasıl hiç küsmez ya peygamber mi bunlar tövbe haşa. İnanmıyorum bence bizi kekliyorlar![]()