Yılbaşı sürprizi

elmalikurabiyee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
1.862
1.491
133
Kizlar merhabalar,
Daha 2 haftalik evliyim :)
Esimle karar aldik ve yilbasini basbasa evde gecirecegiz. Ancak ben evde abartmadan hem romantik suslemeler yapmak istiyorum hem de guzel bir hediye almak istiyorum. Romantik ama bogmayacak bir gece icin neler yapabilirim? Nasil suslemeler yapabilirim? Ne hediye alabilirim? Cok heyecanliyim yardima ihtiyacim var

Ne gerek var evde o kadar ugrasmaya cikin disarda romantik yemek yiyin ayrica esin dusunsun onu daha yenisiniz zaten o yapsin sen hediye al saat al mesela parfum yada

Ne gerek var evde o kadar ugrasmaya cikin disarda romantik yemek yiyin ayrica esin dusunsun onu daha yenisiniz zaten o yapsin sen hediye al saat al mesela parfum yada

Adam Eve kitlemiş sen hala romantiklik peşindesin. Gerçekte bilemem belki gerçekten romantiktir ama özel gün sonuçta

O arkadaslariyla bulusalim istedi. Benim fikrimdi basbasa evde olmak. Ben onun icin ugrasmayi seviyorum. O da benim icin eve notlar asar romantik yemekler sunumlar hazirlar. Bu yuzden tv yi telefonlari kapatip basbasa romantik vakit gecirmek istedik. Eve kapatilmadim korkmayin

o zaman tamam.. valla burda içimden geçeni yazsam ban yerim. masum masum yeni yılın ilk dakikalarının keyfini çıkarın bütün yılınız güzel renkli geçsin
hadsizlik etmem istemem eş sonuçta.

2010 yılbaşından beri yılbaşı gecelerinde dışarı çıkmıyorum ya eşimle ya yakın arkdaşlarımızla evde kutluyoruz, çünkü bizim millet o gece ağzıyla içmeyi bilmiyor, en nezih mekanda bile 12 den sonra ağlayan, bayılan, kusan yüzünden gecemiz rezil oluyor, neyse, bence en doğru kararı vermişsiniz evde başbaşa olmakla...
o gece en sevdiğiniz yemekleri yapın, süslemeyi abartmayın, kırmızı dekoratif objeler kullanabilirsiniz.
hediye olarak da ben olsam yetişkin oyuncaklarından alırdım

Ne güzel, Allah mesut etsin, daha nice yeniyıllar kutlarsınız inşallah.
Bol bol mum kullanarak sıcak bir ortam yaratabilirsiniz. Ben yanıp sönen ağaç ışıklarını da farklı şekillerde kullanıyorum bazen. Mesela kapıya çerçeve yapıyorum. Yılbaşı temalı runner ve peçete kullanabilirsiniz. Marketlerde çok güzel ve uygun fiyatlı kırmızı kadehler gördüm, çok şık olabilir. Sehpa üzerini kuruyemişlerle donatabilirsiniz. Çam ağacı veya yıldız şeklinde tabaklar artık her yerde var, onları yemişler için kullanabilirsiniz.

Daha yenisiniz yapar tabi insallah hep yapar cnm ayrica arkadaslarla cikcaginiza basbasa cikin derim ilk yilbasiniz

Can'ım yeni evlisiniz ilk yılbaşınız ister dışarıda ister içeride ne farkeder ki? Önemli olan baş başa olmanız. Güzel Bi masa hazırlarsın küçük kırmızı mumlardan al ortada kalp şekli yap mumlarla. Kendin de şık ve seksi giyin. Gecenin sürprizi güzel Bi iç giyim olsun. Hediye olarak şimdi her yer indirimde cüzdan kemer kol düğmesi saat ayakkabı adına özel dolma kalem vs. Alabilirsin. İlk heyecan bunlar çok güzel duygular. Tadını çıkar bol bol eğlenin başbaşa...

Aynen. Ne zaman arkadaslariyla ciksak rezil olup donuyoruz ki biz alkol kullanmiyoruz. Sirf onlarin hatrina susuyoruz ama artik esimde ufak ufak rahatsiz olmaya basladi. Evde takilalim deyince saniyesinde kabul etti zaten

Mantikli aslinda. Ona degil kendime biseyler alarak ona hediye vermis olabilirimm

Aynen. Ne zaman arkadaslariyla ciksak rezil olup donuyoruz ki biz alkol kullanmiyoruz. Sirf onlarin hatrina susuyoruz ama artik esimde ufak ufak rahatsiz olmaya basladi. Evde takilalim deyince saniyesinde kabul etti zaten

biz de evde olacağız, ben yemekle uğraşmayı düşünmüyorum önceden sipariş vereceğim, tatlıyı kendim yaparım belki.
güzel bir süpriz için kamasutra zar oyununu önerebilirim, bir bakın netten, çok eğlenceli

Gecenin ilerleyen saatleri icin guzel fikir Ama daha o kadar olduk mu bilemedimm

sosyopix de güzel sunumlar var siteye bir göz at derim evi çok güzel dekora edebilirsin istediğin yeri. Sofra için süslemeler alabilirsin. yılbaşına uygun amerikan sevisi peçetelikler dekorasyon için ürünler. Evin içerisinie koymak için güzel mumlar almayı da unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…