yılbaşı soframlarımızı da burda paylaşalım mı?

Nnilüfern canım masan çok hoş görünüyor. Yemek tabaklarının desenini çok beğendim. Atrıca son bir haftasını diyette geçiren biri olarak pastayla böreklere saldırasım geldi.
Eccem siz de umarım bu gece çok güzel zaman geçirirsiniz.

Nnilüfern canım masan çok hoş görünüyor. Yemek tabaklarının desenini çok beğendim. Atrıca son bir haftasını diyette geçiren biri olarak pastayla böreklere saldırasım geldi.

TEŞEKKÜREDErim canım benimmmm
aman ne diyeti sağlık olsunn ye güselim yee can boğazdan gelirrkaydirigubbakcemile3

anuşka, masan çok sıcak tam aile masası opuyorumnanaktan
nnilüfern, senin masan da çok şık, canım sigara böreği çekti yaa cokacimcoook
Ben de öğleden sonra eklicem resimleri, ama tavuğumun derisi yandı, ortada siyah birşey gördüğünüzde anlayın ki o tavuk :roflol:

Ben de öğleden sonra eklicem resimleri, ama tavuğumun derisi yandı, ortada siyah birşey gördüğünüzde anlayın ki o tavuk :roflol:

teşekkürler canımmmopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 osun yanmış yerlerini ben yiyebilirim çok sevebiliyorummcokacimcoook

TEŞEKKÜREDErim canım benimmmm
aman ne diyeti sağlık olsunn ye güselim yee can boğazdan gelirrkaydirigubbakcemile3

Can boğazdan gelir evet de çorap giyerken göbişim rahatsız etmeye başladı. Biraz dikkat etmekte yarar var. Hem artık genç de değilim, kilolar geldi mi yerleşiyor.

:roflol::roflol:Sağol canım. Bekliyorum fotoları.

günaydın kıslarrrr tekrar yeni yılınız hayırlı uğurlu olsun
benim dün akşamki masam fakat misafirlerim gelmeden alelacele çektim menümtam manasıyla masada değil.öle kabaca çektim paylaşmak istedimm:kedi:

dsc02112f.jpg

pastanın ve böreğin rengi masaya hiiç uyum sağlamamış masa düzenini hiiç. beğenmedim ve puanım 1 heh heh hee şaka bir yana çok hoş bir masa olmuş ellerine sağlık ve o pasta çok güzel görünüyor canım çekti

inş ablacımm :Saruboceq:

dahi canım bekliyoruzz resimleri

nnilüfern canım masan süper..salata ve pasta harika görünüyorlar..ellerine sağlık

nnilufer ay aciktim ne guzel bir masa. canim salata cekti offf ellerine saglik.

ee başka yokmu menü listesi veren arkadaşlar adları çok güzeldi de görüntüleri ve tariflerini de paylaşsanız ne güzel olur ben hamile hamile baktım canım cekti hai yazın tarifleri de yapalım bizdeeee

Bu da benim sofram, ama cep telefonu kamerası olduğu için resim almakta baya bir zorlandım.
Derisi yanmış tavuğumun görüntüsünün kusuruna bakmayıverin emi kaydirigubbakcemile3
fotoraf0023c.jpg

fotoraf0022r.jpg

Azelya, sofran muhteşem görünüyor canım. Umarım geceniz de öyle geçmiştir.

Anuska,nnilüfer masalariniz harikaopuyorumnanaktan

Bende yilbasini evde gecirecektim esimle,fakat tam menümün 2 cesitini hazirlamisken esim arayip program degisikligi yapmasin mikaydirigubbakcemile3

Bizde disarda kutladik,oysa ne hayaller kurmustum sofram ile ilgili..

seneye insallahopuyorumnanaktan

X