Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yok ben yarışma niteliğinde olursa katılmayacağım..Çünkü şık bir masa hazırlamayacağım..
Rahat ortam olması açısından..
kızlar nerdesiniz ya
hazırlık mı yapıyosunuz akşam için
Ben daha başlamadım hazırlığa..Dün 2 çeşitimi yaptım, 12den sonra başlarım artık devamına :hulya:
ahh ah ne planlarım vardı ama iki gündür bronşitim azdı.. dün gece havale geçirdim ateşler içinde kıvrandım ama çok şükür i bu sabah daha iyi kalktım. artık pratik bişiler hazırlamaya çalışcam oldugu kadar..
pratik ve lezzetli meze önerisi olan var mı kızlar, ön hazırlık da gerektirmese iyi olur çünkü ön hazırlıgım yok..
şu hasta arkadasınıza bir el atın,vakti olanlar..
kızlar nerdesiniz ya
hazırlık mı yapıyosunuz akşam için
canım çok güzel fikir..çokk geçmiş olsun canım ya üzüldüm
alllahtan iyi olmuşsun çok yorma bugün kendini
rus salatası yapabilrsin hazır garniştür al koy
birde kısır türü bişey yaparsın hem kolay hemde çok yorulmazsın
eccemcim ben hazırlıklarımı dün gece bitirdim sayılır bu akşam eve gidince böreğimi pişiricem pilavımı ve salatamı taze taze yapıcam
onun dışında kabak tatlısını, cezeryelerimi ve muz ve çikolatalı sos ile süslediğim tavuk göğsümü dün geceden yapıp dolaba koydum zemuszemus
hemen hemen işim bitti sayılır :lepi:
Margherita senin içinde önerebileceğim pratik şeyler mesela hazır tatlılardan istediğini alıp pişirebilirsin yada bi pasta tabanı alabilirsen dışarı çıkabilecek kadar iyi hissediyorsan kendini, içine hemen bi muhallebi yada krem şanti hazırlayıp meyvelerle süsleyip pasta yapabilirsin
yada eccemin dediği gibi hazır garnitürlerden alıp amerikan salatası yapabilrisin
biraz meyve biraz kuruyemiş biraz cips biraz da içecek aldın mı tamamdır işte hasta halinle onları bile yapman yeter