Yılbaşı planınız nedir? :)

evde olmayı yeğleyenlerdenim ben de. yani yılbaşı bence muhabbetin güzel olması için bir fırsat, güzel yemekler yapıcam, evimi süsliycem (bi çam ağacım var işte), sonra arkadaşlarımı çağırayım diyorum. tabu neyin oynarız. sonra da yatar uyuruz heralde.

Pekiii, evde olacaklar için soruyorum.
Misafir ağırlacak ya da o akşam için daha özenli olacaklar; menüde ne var. :)

hâlen karar veremedik
eşimle uzun zamandır değişik bir şeyler yapmadık aslında. o yüzden yılbaşını fırsat gibi görüyoruz ama dediğim gibi hâlen planımız yok.

Aşkıma bol kremalı yaş pastası yapacam (kendisi aylardır diete)..

Hiç bir planım yok ama doğaçlama olacak sanırım , evde olmayacağım o ayrı
teklifleri değerlendiriyorum.
yat partisi
şehir dışında arkadaşların daveti
club partisi
sanatçı yılbaşı programı

4 adet değerlendirmem var şuan

PTT cazip geliyor

Turkiye'ye geldigimin ertesi gecesi yilbasi gecesi olacak. Arkadaslarla takilcam, mumkunse disarida, ya da belki evde. Bilmem. Henuz bir plan yok. Gorecegiz bakalim. :)

yılbaşı için öyle özel hazırlık yapmıyorum..benim için her akşamki gibi bir akşam olur..eğer oğlumu uyuturken uyumamışsam... gece 12 yi beklerim. herifimle öpüşüp 2015 .hayırlı olsun ailemize diye dua ederim..uyumuşsam ki.. ertesi gün tatil uykuya devam dinlenmece yani.. ama kutlayan biri olsaydım kesinlikle dışarı çıkmazdım. çekirdek ailemle hristiyanlar gibi çam süslerdim hediyeler alırdım.hindi yapardım evde geçerdi yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…