Yılbaşı partisi

Herkes ismini yazıp bir poşet atsın ve çekiliş ile çikolata jelibon lolipop cokoprens gibi ikramliklar olsun ama bu çekilişin bir özelliği olsun isterlerse ikramliklarini değiştirme opsiyonları olsun maksat adrenalin yaratmak ya da kalem sticker silgi açacak gibi Ucuz şeylerde olur

Ay ne güzel.. kızım büyüse okadar istese benden böyle şeyler.. kek,poğaça,börek,pasta vs bişeyler hazırlayın. Taze sıkılmış meyve suları,ilerleyen saatlerde patlamış mısırlar belki tombala oyunu. Eğlence boyunca müzik ve eğer sizi yormayacaksa herkese minik bi hediye çok hoşlarına gidecektir. Hepsi için unutulmaz bir anı olacak,eminim..

Cok alakasiz olacak ozur dilerim simdiden ancak siz esinizle durumlari duzelttiniz mi son gelismeler neler?

Ben olsam poğaça sigara böreği yerine pizza yaparım, hem daha kolay hem çocuklar daha çok seviyor.

Öncelikle yeni yılınızı şimdiden kutlarım, ne güzel düşünmüşsünüz. Umarım altından kolaylıkla kalkarsınız. Arkadaşlar çok güzel öneriler vermişler ben de naçizane katkıda bulunmak isterim.

Çocuklar genelde tek lokmalık, fazla döküp saçmadan yiyebilecekleri şeyleri seviyorlar. Mini hamburgerler cidden çok güzel oluyor. Kalmış kekleri (ya da hazır kek alabilirsiniz) kremayla bir güzel yoğurup top top yapıp erimiş çikolataya batırdıktan sonra pasta süsüne, hindistan cevizine falan bulayıp üstüne kürdan batırabilirsiniz. Cupcake de yapabilirsiniz elinizden gelirse. Sigara böreği ya da yaprak sarma da güzel olur. Bir de pasta alacakmışsınız zaten, yeter de artar bile.

Şimdiden iyi eğlenceler, kolaylıklar dilerim. :)

Bu dusunce ama hic saglikli degil. Cocuklariniza iyilik etmiyorsunuz bunu bilin istedim. Bende kardeşim markete gitse başına birsey gelirmi diye korkan biriyim ama geleceğini engelleyecek birsey yapmam

30 kişi evde mi ağırlayacaksınız nasıl ya çok tuhaf bir istekmiş gerçekten
okulda sınıfta yapsınlar birkaç çesit pogaca yapar her anne biter

ki sadece cocuklarda olmaz 30x2 annelerde kesin gelir gelmez demeyin görürsünüz evde 60 kişi tıklım tıkış gereksiz bir şımartma hic alınıp gücenmeyin yani diğer anneler bunu yapmaz saçma cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…