Sarma,börek,poğaça bunları önceden yapıp buzluğa atabilirsiniz,evde olacak sanırım 25-30 çocuk evde zor olmaz mı anneleride gelse kişi sayısı artar,yemek tarzı birşey olacak mı peki.Herkese iyi akşamlar.. 3. Sınıfa giden kızım yılbaşı için arkadaşlarına parti vermek istedi. Çok yoğun çalışıyorum, aslında beni fazlasıyla yoracak bu organizasyon ama kırmak istemedim. Kızım oldukça başarılı bir dönem geçiyor ve bizi pekçok konuda hiç yormuyor. Bir nevi ödül olarak düşündüm. 25-30 kişilik çocuk grubu ağırlayacağız. Birkaç gün önceden hazırlanabilecek ikram önerileriniz var mı? Bu büyüklükteki bir grubu eğlendirecek oyun önerilerine de açığım. Lütfen konumu bir süreliğine taşımayın
Anneler değil sadece çocuklar davetli :) Yemek değil de tuzlu tatlı ikramlıklar düşündüm ben. Bir de pasta sipariş ederim. Portakal suyu da hazırlarım. Biraz zor olacak ama salonumuz geniş, sıkış tepiş sığdırırız inşallah..Sarma,börek,poğaça bunları önceden yapıp buzluğa atabilirsiniz,evde olacak sanırım 25-30 çocuk evde zor olmaz mı anneleride gelse kişi sayısı artar,yemek tarzı birşey olacak mı peki.
Sigara böreği düşündüm ben de.. Elmalı kurabiye, küçük simitler ve poğaça.. Bisküvili pastayı düşünmemişim dediğiniz gibi çocuklar çok sever..Kek yerine minik muffin ler yapabilirsiniz. Denediniz mi bilmiyorum, normal kek harcını muffin kağıtlarına döküyorsunuz. Kağıtlara kaşıkla, yarısına kadar dolacak şekilde dökebilirsiniz. Normal kekten daha kısa sürede pişiyor. Hazır yufkayı 8 e bölüp sigara böreğinden daha kalın ve kısa sarabilirsiniz. Buzlukta durur, parti günü fırında pişirirsiniz. Milföy hamurundan minik sosisli börekler yapabilirsiniz, çocuklar çok sever. Bir de bisküvili pastayı önceden yapıp, servis etmeden önce üzerine pudra şekeriyle kar yapabilirsiniz. Pasta malzemesi satan yerlerde noel baba gibi yılbaşı temalı pasta süsleri oluyor.
İnan’ın kızım kadar diğer çocuklar da mutlu oldu.. Herbiri için tek tek davetiye hazırladık.. 20 kişilik sınıfın 18’i geliyor o kadar heveslendi ki yavrular. Beklenti büyüyünce stresim artı :)Ay ne sevimliii ya, bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler anne olarak kızınızı motive etmenizi taktir ettim
İnan’ın kızım kadar diğer çocuklar da mutlu oldu.. Herbiri için tek tek davetiye hazırladık.. 20 kişilik sınıfın 18’i geliyor o kadar heveslendi ki yavrular. Beklenti büyüyünce stresim artı :)
Küçük bir ilçede oturuyoruz. Yetişkinler için deniz kenarında şık mekanlar var ama çocuklara pek uygun değil. Bir de yaşadığımız yer poyrazıyla meşhur açık hava imkansız gibi..Dediğiniz gibi hem maliyet açısından hem de parti sonrası temizlik işlerinden kurtarması açısından daha uygun olabilirdi..Bende yilbasi partisi degilde abla partisi yapmıştım.kizlarima 40 civariydik dışarıda bahceli bir yer tutmustuk.aslında evde yapicaktikk ama cocuklar sıkılır diye yapmadım.imkanınız varsa cafe gibi yerde yapın hem içecek fiyati alan yerler var daha rahat edersiniz
Parti gece değil öğleden sonra 2’de.. Bir de küçük bir ilçede yaşıyoruz, burada öğretmenlik yapıyorum. Aileler bizi tanıyor ve güveniyorlar diye tahmin ediyorum..Benim kafama takılan, Bu zaman da nasıl aileler evlatlarını, güvenip de, akşam vakti yabancı bir eve gönderebiliyorlar?
Ben orta 2 giden kızımı gündüz dahi, arkadaşına ders çalışmaya göndermeye korkuyorum. Millet gece gece tek başına minicik yavrularını gönderiyor. Sorun bende mi acaba?!
Kusura BAkmayın. Ben gece zannetmiştim.Parti gece değil öğleden sonra 2’de.. Bir de küçük bir ilçede yaşıyoruz, burada öğretmenlik yapıyorum. Aileler bizi tanıyor ve güveniyorlar diye tahmin ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?