Yılbaşı parfüm indirimi

Evet canım light blue'ya çok benziyor hatta daha güzel. (bence) Light blue'nun daha tatlımsı hali. Light blue bana biraz acımsı geliyor da. Hatta fiyatı da ondan daha uygun. Eğer düşünüyorsan al bence.
Sağol canım son olarak tatlı derken şekerlerlimi çok takıldım bu parfüme,ligi blue, kullanıyorum birde bunu deneyim dedim sen güzel diyosan güzeldir

Sağol canım son olarak tatlı derken şekerlerlimi çok takıldım bu parfüme,ligi blue, kullanıyorum birde bunu deneyim dedim sen güzel diyosan güzeldir
Hayır şekerli değil canım light blue biraz ekşimsi limon kokusu var ya..i love love daha tatlı hali gibi yani o ekşimsi koku yok . Şekerli değil çünkü turunçgil kokusu yani şekerli olamaz..:) ama meyveli hafiften.

Teşekkür ederim alıyım ozaman derinmor da indirim var seninde haberin olsun

Yaa kızlar yardım edin 2 parfüm arasında kararsız kaldım

Viva La Juicy Gold Couture mu yoksa Victoria secret Angel Gold mu alsam

Viva La Juicy'nin sadece noir olanının kokusunu biliyorum ve o pek tarzım değil yani daha önce birebir benzerini kullandım.

Ama gold couture kokusunu bilmiyorum vanilya,karamel falan varmış içinde.

Bade diye bir bayan vardı en çok aralarından gold couture beğendiğini söylemişti .

Hızlıal'da 9 taksit yapınca oldukça uyguna geliyor fiyatı çok kararsızım..

Acaba Ankara'da koklayabileceğim bir mağaza var mıdır ki?

Kapıda ödemeli olarak alabiliyorsun canım ve orjinal satan bir site sevilin miş galiba
Ben kredi kartıyla alıyorum canım genelde. Hızlıal.com dan aldım viva la juicy gold couture hem en uygun ordaydı hemde 9 taksit yapıyor. Hatta hemen kargoya vermişler . İlk defa alışveriş yapıyorum hızlıaldan bu arada. Parfümüm gelince fotosunu çekip atacagım:)

Ben sanmıyorum indirim olacağını geçen sene olmamıştı..Sephora güzel indirimler yapıyor yılbaşında onu biliyorum.
sephoranın parfümleri cook kalıcı ne zaman denesem 3.4 gün gtmez acaba ne kadarlık bi indirimi oluyrdur ? yoksa bi alana digeri %50 falan mı oluyor ?

geldimi canm parfümün :) ? orjinal mı memnun kaldın mı eger memnun kaldysan ben de oraya bakimm

sephoranın parfümleri cook kalıcı ne zaman denesem 3.4 gün gtmez acaba ne kadarlık bi indirimi oluyrdur ? yoksa bi alana digeri %50 falan mı oluyor ?
Sephora genelde mesela 200 tl alışverişe 50 tl falan gibi indirimler yapıyor birde 2.parfüme indirim yapıyor diye biliyorum..

Ama sephora'nın parfümü diye bir şey yok bir Calvin klein'i sephoradan da alsan internetten de alsan aynı parfüm aynı kalıcılık olacak :)

nasıl indirimler oluyr sephorada acaba ? burberry body istiyorm ama 252 tl indirimle ne kadara alabilrm acaba dha önce hc sephora indirimine denk gelmedigim için soruyrm :=)
Cnm her sen değişiyo kampanyaları.. Mesela geçen sene 200 TL üzeri 50 TL, 200 TL'ye kadar olan parfüm alımlarına %20 indirim vardı. Genellikle Aralık'ın son haftası başlar kampanya. Bu sene nsl olur, bekleyip göreceğiz :) :)

ya parfümlerle mi alakalı bilmiyorum ama ben ne zman sephoradan parfüm denesem cok kalıcı oldugunu görüyorum ama sevilden denedigim parfümler hiç kalıcı olmuyor eşimde fark etti bu durumu o yuzden sevilden hiç parfüm bakmıyorm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…