Ellerine sağlık Lisa'cımGeldi geçti .Fikirleriniz için teşekkür ederim.Baktım yapılanlar gerçekten fazla bende sarımsaklı,sirkeli,yağlı sos ile közlenmiş kırmızı biber yaptım.Herşey harika olmuştu .Özellikle hindi muhteşem bir şekilde pişti ve lezzetli idi.Bir ara yaptıklarımı tarifleri ile beraber ekleyeceğim..
Afiyet bal seker olsun,löp löp et olsunGeldi geçti .Fikirleriniz için teşekkür ederim.Baktım yapılanlar gerçekten fazla bende sarımsaklı,sirkeli,yağlı sos ile közlenmiş kırmızı biber yaptım.Herşey harika olmuştu .Özellikle hindi muhteşem bir şekilde pişti ve lezzetli idi.Bir ara yaptıklarımı tarifleri ile beraber ekleyeceğim..
Ellerine sağlık Lisa'cımMutlu yıllar
Tariflerini bekliyoruz
Afiyet bal seker olsun,löp löp et olsun
Bakiyorum profil resmine çok zayıf görünüyorsun ondan şeettim tamamen iyi niyetTeşekkür ederim ama o ne biçim temenni öyle.Aşkolsun harbicik
Mutlu yılların olsun
Bakiyorum profil resmine çok zayıf görünüyorsun ondan şeettim tamamen iyi niyetteşekkür ederimm,sana da esinle birlikte musmutlu yeni bir yıl diliyorum
Takipcinizim tariflerinizi bekliyorum...Geldi geçti .Fikirleriniz için teşekkür ederim.Baktım yapılanlar gerçekten fazla bende sarımsaklı,sirkeli,yağlı sos ile közlenmiş kırmızı biber yaptım.Herşey harika olmuştu .Özellikle hindi muhteşem bir şekilde pişti ve lezzetli idi.Bir ara yaptıklarımı tarifleri ile beraber ekleyeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?