- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi hippotalamus
Ayy en sevdiğim tatlıııı nasıl canım çekti şimdi... Ellerine sağlık canım yarışmada başarılar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel cnm ne zmn istersen :))Ellerine saglık hipo müsaitsen yarın iftara geleyim![]()
Diyetimiz bitsin kutlama şerefine yaparım 12. Gruba..Ayy en sevdiğim tatlıııı nasıl canım çekti şimdi... Ellerine sağlık canım yarışmada başarılar![]()
Çok teşekkür ederim cnm. ..Tatlım ellerine emeğine sağlık
Başarılar diliyorum canım arkadaşım![]()
Buyur cnm. . İstediğin yere otur :))o masanin basina ilk ben oturabilirmimsüper görümün
ellerinize saglik
basarilar dilerim
Teşekkür ederim cnm.. rakipler çok güçlüCanım ellerine emeğine sağlık başarılar dilerimhepsi çok güzel ve lezzetli tarifler
![]()
Evet hepsi birbirinden güzel iddialı seçmek zor :)Teşekkür ederim cnm.. rakipler çok güçlü![]()
Tekrar saol cnm..Evet hepsi birbirinden güzel iddialı seçmek zor :)
Tam ramazana yakışır masalar...
Tekrar başarılar dilerim tatlım![]()
Kız hatlar karıştı flo da.. senin tatlıyı benim tatlo sanmış.. doğrusunu gösteriyorum. . Seninkini ben yapıcam resim atarım sana yapınca
Bekliyorum canımKız hatlar karıştı flo da.. senin tatlıyı benim tatlo sanmış.. doğrusunu gösteriyorum. . Seninkini ben yapıcam resim atarım sana yapınca![]()
Cumartesi yapar pazar şerbetini dökerim inş..Bekliyorum canım![]()
Birgün o da olur inşallah, aynı sofrada şen şakrak muhabbetle yemek yemek çok güzel olurduMune çok teşekkür ederim. . Tarifimi beğenince mutlu oldu.. misafirim ol gel bana daha güzellerini de yapayım inşallah. ..