- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi hippotalamus
Ayy en sevdiğim tatlıııı nasıl canım çekti şimdi... Ellerine sağlık canım yarışmada başarılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel cnm ne zmn istersen :))Ellerine saglık hipo müsaitsen yarın iftara geleyim
Diyetimiz bitsin kutlama şerefine yaparım 12. Gruba..Ayy en sevdiğim tatlıııı nasıl canım çekti şimdi... Ellerine sağlık canım yarışmada başarılar
Çok teşekkür ederim cnm. ..Tatlım ellerine emeğine sağlık
Başarılar diliyorum canım arkadaşım
Buyur cnm. . İstediğin yere otur :))o masanin basina ilk ben oturabilirmim süper görümün
ellerinize saglik
basarilar dilerim
Teşekkür ederim cnm.. rakipler çok güçlüCanım ellerine emeğine sağlık başarılar dilerim hepsi çok güzel ve lezzetli tarifler
Evet hepsi birbirinden güzel iddialı seçmek zor :)Teşekkür ederim cnm.. rakipler çok güçlü
Tekrar saol cnm..Evet hepsi birbirinden güzel iddialı seçmek zor :)
Tam ramazana yakışır masalar...
Tekrar başarılar dilerim tatlım
florence_N bak cnm benim tatlım burda. .. gel sen bunu yap
Kız hatlar karıştı flo da.. senin tatlıyı benim tatlo sanmış.. doğrusunu gösteriyorum. . Seninkini ben yapıcam resim atarım sana yapınca
Bekliyorum canımKız hatlar karıştı flo da.. senin tatlıyı benim tatlo sanmış.. doğrusunu gösteriyorum. . Seninkini ben yapıcam resim atarım sana yapınca
Cumartesi yapar pazar şerbetini dökerim inş..Bekliyorum canım
Cumartesi yapar pazar şerbetini dökerim inş..
Birgün o da olur inşallah, aynı sofrada şen şakrak muhabbetle yemek yemek çok güzel olurduMune çok teşekkür ederim. . Tarifimi beğenince mutlu oldu.. misafirim ol gel bana daha güzellerini de yapayım inşallah. ..