- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Konu başlığını okuyup kimileri tepki ile konuya girecek. Neee yılbaşı masası mı ?
2018 yılının hepinize, ailelerinize, tanıdıklarınıza, sevdiklerinize ; Önce sağlık, sıhhat, mutluluk ve ağız tadı dileriz...
İyi dilek mesajı yazanlar ve okuyanlar kazansın : )
Nasıl ki bizim dini bayramlarımız var ise başka dine mensup olanların da dini bayramları var. İslam hoşgörü dinidir, hoş görünüz eksik olmasın. Noel ile yıl başı farklı günlerdedir.
Canım ellerine emegine sağlık,bu ne kadar guzel bir görüntü ne kadar guzel bir beceridir harika görünüyorlar bayildimmBen Pasta yapmayı seven biri olarak kütük pastamla ve etipuftan kardan adamlarimla kutlamak istedim hepiniz için sağlık, huzur,mutluluk diliyorum 2018 de dileklerinizin gerceklesmesini Mevlamdan diliyorum hanımlar..
Eki Görüntüle 2086303
Eki Görüntüle 2086305
Teşekkür ederim canım çokkkk seviyorum yapıp resimlemeyi Mutlu yıllarCanım ellerine emegine sağlık,bu ne kadar guzel bir görüntü ne kadar guzel bir beceridir harika görünüyorlar bayildimm
Mutlu yıllar kakaocummTeşekkür ederim canım çokkkk seviyorum yapıp resimlemeyi Mutlu yıllar
Sagolasın ŞEFİMMutlu yıllar kakaocumm
Aynı gün bile değiller!
Noel başka gün kutlanıyor. Yılbaşı başka gün. Gel de anlat ama
Mutlu yıllar KK
Estağfurullah kuzucum ŞEF olan sensin ben acemiyim daha yemek konusundaSagolasın ŞEFİM
Teşekkür ederimEstağfurullah kuzucum ŞEF olan sensin ben acemiyim daha yemek konusundasenin gibi becerilerim olsa ohooooooo nerdee
Teşekkür ederimherkes mutfağının Usta şefidir opuyorum .seneye görüşmek üzere (klâsik oldu bu söz ama İlk espirisini ben yapayım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?