Cok tesekkur ederiz abi bizde sizlerin yeni yilini kutluyoruz insallah sevdiklerinizle beraber nice guzel yillar gecirirsinizKonu başlığını okuyup kimileri tepki ile konuya girecek. Neee yılbaşı masası mı ?
2018 yılının hepinize, ailelerinize, tanıdıklarınıza, sevdiklerinize ; Önce sağlık, sıhhat, mutluluk ve ağız tadı dileriz...
İyi dilek mesajı yazanlar ve okuyanlar kazansın : )
Nasıl ki bizim dini bayramlarımız var ise başka dine mensup olanların da dini bayramları var. İslam hoşgörü dinidir, hoş görünüz eksik olmasın. Noel ile yıl başı farklı günlerdedir.
Arkadaşlar bu yarışma değil : ) yeni yıl mesajlarınızı yazın diye açtım : )
Amiiiinnn ablacim ❤Her daim ..ağzımızın tadının bozulmadığı ... huzurlu sofralarımız olsun ...
Kendimi şampiyonluk kutlaması için sahaya inip timsah yürüyüşü yapan yanlış anons maduru Fenerbahçeliler gibi hissettim Kazen abi ya Arkadaşlar bu yarışma değil : ) yeni yıl mesajlarınızı yazın diye açtım : )
Kendimi şampiyonluk kutlaması için sahaya inip timsah yürüyüşü yapan yanlış anons maduru Fenerbahçeliler gibi hissettim Kazen abi ya 
Şşş sen söylemezsen haberi olmazKız o nasıl benzetme
Aman enişte duymasın
Aynı gün bile değiller!Konu başlığını okuyup kimileri tepki ile konuya girecek. Neee yılbaşı masası mı ?
2018 yılının hepinize, ailelerinize, tanıdıklarınıza, sevdiklerinize ; Önce sağlık, sıhhat, mutluluk ve ağız tadı dileriz...
İyi dilek mesajı yazanlar ve okuyanlar kazansın : )
Nasıl ki bizim dini bayramlarımız var ise başka dine mensup olanların da dini bayramları var. İslam hoşgörü dinidir, hoş görünüz eksik olmasın. Noel ile yıl başı farklı günlerdedir.
Bizim yönümüzden eğlenceliydi amaŞşş sen söylemezsen haberi olmaz
Çok doğru değil mi ama ya pat diye atladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?