Kizlar benim nisamlim anne duskunudur anne kuzusu degil ama anne babasi ayri oldugu icin evin erkegi o.. ablasi annesi o yasiyor eskiden cok ana kuzusuydu suan duzeldi baya.. fakat yilbasi icin annemlerle olalim hayatim ben hep annem ve ablamla gecirdim suan nisanliyiz onlari birakip senle gecirsem disarda alinirlar ama evlenince ikimiz aile olcaz basbasa gecirebiliriz kimse bisey diyemez dedi.. sizce bu normalmi suan annesi alincak die yilbasini nisanlim gorumcem ben kaynananm kutlamak. Bende sirf nisanlimla olabilmek icin onlarla gecircem. Esi veya nisanlisi bu goruste olup hos karsilayan insanlara imreniyorum..
Bence sende ailenle gecirmelisin. Annemler bizle otur zaten evleneceksin gideeksin diyorlar gibi birsey diyebilirsin. Onuda kirma ama sende kirilma..Kizlar benim nisamlim anne duskunudur anne kuzusu degil ama anne babasi ayri oldugu icin evin erkegi o.. ablasi annesi o yasiyor eskiden cok ana kuzusuydu suan duzeldi baya.. fakat yilbasi icin annemlerle olalim hayatim ben hep annem ve ablamla gecirdim suan nisanliyiz onlari birakip senle gecirsem disarda alinirlar ama evlenince ikimiz aile olcaz basbasa gecirebiliriz kimse bisey diyemez dedi.. sizce bu normalmi suan annesi alincak die yilbasini nisanlim gorumcem ben kaynananm kutlamak. Bende sirf nisanlimla olabilmek icin onlarla gecircem. Esi veya nisanlisi bu goruste olup hos karsilayan insanlara imreniyorum..
Kizlar benim nisamlim anne duskunudur anne kuzusu degil ama anne babasi ayri oldugu icin evin erkegi o.. ablasi annesi o yasiyor eskiden cok ana kuzusuydu suan duzeldi baya.. fakat yilbasi icin annemlerle olalim hayatim ben hep annem ve ablamla gecirdim suan nisanliyiz onlari birakip senle gecirsem disarda alinirlar ama evlenince ikimiz aile olcaz basbasa gecirebiliriz kimse bisey diyemez dedi.. sizce bu normalmi suan annesi alincak die yilbasini nisanlim gorumcem ben kaynananm kutlamak. Bende sirf nisanlimla olabilmek icin onlarla gecircem. Esi veya nisanlisi bu goruste olup hos karsilayan insanlara imreniyorum..
Siz neden ailenizle geçirmiyorsunuz?
Eğer dediği gibi evliyken farklı olacaksa, çok doğru konuşmuş bence
Benim ailem onun ailesi gibi degil.. cok anlayislidir ailem tabiki annesinden ayrilamadigi icin onlara giduyorum demicem cok sasirirlar zatn sirf nisanlimla olabilmek icin gidicem yoksa tabki hosuma hic ama hic gitmiyor bu durum.. bana cok sacma geliyir kendi ailemden hic boyle bisey gormedim benBirlikte disarida geciremiyorsaniz herkes kendi ailesiyle gecirmeli bence. Sizin aileniz uzulmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?