• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasi , kaynana :)

pinklove0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
632
232
103
31
Kizlar benim nisamlim anne duskunudur anne kuzusu degil ama anne babasi ayri oldugu icin evin erkegi o.. ablasi annesi o yasiyor eskiden cok ana kuzusuydu suan duzeldi baya.. fakat yilbasi icin annemlerle olalim hayatim ben hep annem ve ablamla gecirdim suan nisanliyiz onlari birakip senle gecirsem disarda alinirlar ama evlenince ikimiz aile olcaz basbasa gecirebiliriz kimse bisey diyemez dedi.. sizce bu normalmi suan annesi alincak die yilbasini nisanlim gorumcem ben kaynananm kutlamak. Bende sirf nisanlimla olabilmek icin onlarla gecircem. Esi veya nisanlisi bu goruste olup hos karsilayan insanlara imreniyorum..

Kizlar benim nisamlim anne duskunudur anne kuzusu degil ama anne babasi ayri oldugu icin evin erkegi o.. ablasi annesi o yasiyor eskiden cok ana kuzusuydu suan duzeldi baya.. fakat yilbasi icin annemlerle olalim hayatim ben hep annem ve ablamla gecirdim suan nisanliyiz onlari birakip senle gecirsem disarda alinirlar ama evlenince ikimiz aile olcaz basbasa gecirebiliriz kimse bisey diyemez dedi.. sizce bu normalmi suan annesi alincak die yilbasini nisanlim gorumcem ben kaynananm kutlamak. Bende sirf nisanlimla olabilmek icin onlarla gecircem. Esi veya nisanlisi bu goruste olup hos karsilayan insanlara imreniyorum..

ohoooo bence asıl sımdıden nısanlıken bunu yapan adam evlenınce her ozel gunu aılesıyle gecırır...nışanlısınız ya en ozel gunler...bızım tek dısarda gecırdıgımız yılbasında nışanlıydık....

Neden evlenen nişanlanan kızlar direk ailelerini siler/ikinci plana atar/göz ardı eder

Senin anne babanda "Nişanlandı yeni annesiyle geçirecek bizi sildi hemen " diye düşünmezler mi?

Neden sen nişanlınla olmak için ailenden feragat ediyorsun, kırılırlar diye takmıyorsun da nişanlın ailesini düşünüyor?

Senin ailende içten içe üzülür. O zaman sende "Hayatım ben de ağaç konuğundan çıkmadım. En iyisi herkes kendi ailesiyle geçirsin" demiyorsun ?

Yani lütfen nişanlı > aile yapmayın hemen

Bence sende ailenle gecirmelisin. Annemler bizle otur zaten evleneceksin gideeksin diyorlar gibi birsey diyebilirsin. Onuda kirma ama sende kirilma..

sevgili konu sahibi, su an nisanli oldugunuz icin bilakis onlarla girmeniz yeni yila, sizi aileye bir adim daha yaklastiracaktir. kacirmayin derim. ancak ileride bir nebze korumaya alirsaniz hanenizi iyi olur, keza bir rituel olsun ailece olalim diye bekleyebilirler.

Bence hiiiiiiccç alıştırma derim ben ne eşimin ne kendi ailemin beklentisini karsilamam bu yönde! Netimdir feragat edemem çünkü bizim aile olmamız öncelikli olan...geri kalana da bunu kabullenmek düşer. ..

Hayatım ya dışarda kutlayalım ya da herkes evinde kutlasın derdim ben olsam.
Ne yani onun ailesi alınmasın diye niye ben istediğim gibi geçiremiyorum yılbaşını, onlarda geçireceğime kendi evimde kutlarım mis gibi.

görüşün ne olacak ya olaylara onun annesi benim annem diye mı bakılır? adam orta yoluda göstermiş evlenincede öyle yaparsa o zaman haklı durumdasnz

Evlenince senin davet etmeni bekleyecekler bence. Onların ana- kız yalnız kalacaklarını mı düşünüyorsun? Bence bu sene kendi ailenle geçir ve tadını çıkar.

her yılbaşı ailesiyle demek? :KK53: insan sıkılır bee
hiç mi arkadasları eglenmek ıcın cagırmamıs, hiç mi dısarda eglenmek istememıs nişanlın?
bana bu bahane gıbı gelıyor. ailesi plan yapıp bunu da dahil etmıs ve sesini çıkaramamıs bence :KK66:

daha şimdiden nişanlımla dısarda olacagız bile diyemıyorken evlenınce zor... hep birlikte olursunuz artık her yılbaşı

Siz neden ailenizle geçirmiyorsunuz?

Eğer dediği gibi evliyken farklı olacaksa, çok doğru konuşmuş bence

Benim ailem onun ailesi gibi alingan degil yani bizle gecirnedjn die kusecek insanlar degil benim ailem.. gayet anlayisli bi ailem var tabiki hic hosuma gitmio oturup kaynanamla gecirmek sonucta koyden gelin almadjlar dizjnin dibinde oturtcak ama ask sevgi biraz bayan tarafindan fedakarlik istiyor maalesf nisanlim yapaniyor fedakarlik bende yapmazsam iliskimiz bitecek..

Birlikte disarida geciremiyorsaniz herkes kendi ailesiyle gecirmeli bence. Sizin aileniz uzulmez mi?
Benim ailem onun ailesi gibi degil.. cok anlayislidir ailem tabiki annesinden ayrilamadigi icin onlara giduyorum demicem cok sasirirlar zatn sirf nisanlimla olabilmek icin gidicem yoksa tabki hosuma hic ama hic gitmiyor bu durum.. bana cok sacma geliyir kendi ailemden hic boyle bisey gormedim ben

Back