- 30 Ocak 2013
- 29.381
- 43.878
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
mantıklı peki şuan için sıkışığım malum ay sonu dolma kaleme 10 tl en fazla 15 tl harcayabilirim çok mu basit kaçarO gün olmazsa ertesi gün arkadaşları sana bir kargo geldi diye haber verecekleri için ertesi gün görür hediyeni.
ne tarz okuduğunu blmiyorum işte. ona en yakışacak hediye dolma kalem mesleki yönündenkitap al o zaman
Eger Istanbuldaysaniz ayni gun teslim ediliyor ciceksepeti.com da , gayet uygun kucuk hediyelerin fiyatlari . Basit kacmaz dusunmek onemli , bir de isyerine gelen hediyeler her zaman daha kiymetli oluyor , insan paketi teslim alirken acarken falan ozel hissediyor kendiniKızlar sevdiğim adama yılbaşı hediyesi alayım diyorum hani ufak minik birşey olacak dolma kalem gibi. ama işte kendisine elden vermek yerine kargo ile gitsin istiyorum. İş yerine yollasam sadece akşamları belirli saatlerde iş yerinde eline ulaşır mı sorunu var ev adresini bilmiyorumda nasıl yapabilirim sizce
birde şuan için sıkışığım malum ay sonu dolma kaleme 10 tl en fazla 15 tl harcayabilirim çok mu basit kaçar
sevglm değil sevdiğim adam işte kızablr dye düşünüyorum hani bağırıp çağırırsa oda var şuan birbirimizin sosyal ağında ekli olmamıza rağmen konuşmuyoruz. istanbulda değilim malesefEger Istanbuldaysaniz ayni gun teslim ediliyir ciceksepeti.com da , gayet uygun kucuk hediyelerin fiyatlari . Basit kacmaz dusunmek onemli , bir de isyerine gelen hediyeler her zaman daha kiymetli oluyor , insan psketi teslim alirken acarken falan ozel hissediyor kendini
Aaa asil o zaman simarir merak etme , kizar mi canim cocuk gibi , sanmiyorum , kac yasinda ne is yapiyor ben bulacsm sana hediyesevglm değil sevdiğim adam işte kızablr dye düşünüyorum hani bağırıp çağırırsa oda var şuan birbirimizin sosyal ağında ekli olmamıza rağmen konuşmuyoruz. istanbulda değilim malesef
özelden yazayım mı cnmAaa asil o zaman simarir merak etme , kizar mi canim cocuk gibi , sanmiyorum , kac yasinda ne is yapiyor ben bulacsm sana hediye
onun hobilerine ve mesleğine uyan bir şey ama canım kalem yazmayı sevyr sonuçtaBence dolmakalem çok klişe bir hediye şekerim, ben yukardaki arkadaşın yazdığı gibi çiçeksepeti.com dan bir şeyler yaptırsan ?
onun hobilerine ve mesleğine uyan bir şey ama canım kalem yazmayı sevyr sonuçta
Okumalık bir şey de olabilir o zaman. Şair abi mi bu?
Şairse Charles Bukowski den bir şeyler alabilirsin. Bir de 20.yy ın en iyi kitaplarından sayıla bir kitap var , Master ve Margaret, yazarı Bulgakov. Çok güzel bir kitaptır, nedense aklıma geldi.
şair canım ama okur mu blmyrm kitap zevkni blmediğim için beğenmezse diye tereddütteym
yılbaşı mesajı yazacağım zaten canım :) ufak br kart hani bu minik renkli kartlar var ya onlardan alcamVallahi , ne gönderirsen gönder, not eklemeyi unutma amaYılbaşı kartı da yaz
düşünsün yda düşünmesin ilk yılbaşıo seni düşünecek mi bu denli acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?