Yılbaşı Hediyesi

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.381
43.878
798
Kızlar sevdiğim adama yılbaşı hediyesi alayım diyorum hani ufak minik birşey olacak dolma kalem gibi. ama işte kendisine elden vermek yerine kargo ile gitsin istiyorum. İş yerine yollasam sadece akşamları belirli saatlerde iş yerinde eline ulaşır mı sorunu var ev adresini bilmiyorumda nasıl yapabilirim sizce

birde şuan için sıkışığım malum ay sonu dolma kaleme 10 tl en fazla 15 tl harcayabilirim çok mu basit kaçar

Son düzenleme:
O gün olmazsa ertesi gün arkadaşları sana bir kargo geldi diye haber verecekleri için ertesi gün görür hediyeni.

Eger Istanbuldaysaniz ayni gun teslim ediliyor ciceksepeti.com da , gayet uygun kucuk hediyelerin fiyatlari . Basit kacmaz dusunmek onemli , bir de isyerine gelen hediyeler her zaman daha kiymetli oluyor , insan paketi teslim alirken acarken falan ozel hissediyor kendini

sevglm değil sevdiğim adam işte kızablr dye düşünüyorum hani bağırıp çağırırsa oda var şuan birbirimizin sosyal ağında ekli olmamıza rağmen konuşmuyoruz. istanbulda değilim malesef

sevglm değil sevdiğim adam işte kızablr dye düşünüyorum hani bağırıp çağırırsa oda var şuan birbirimizin sosyal ağında ekli olmamıza rağmen konuşmuyoruz. istanbulda değilim malesef
Aaa asil o zaman simarir merak etme , kizar mi canim cocuk gibi , sanmiyorum , kac yasinda ne is yapiyor ben bulacsm sana hediye

onun hobilerine ve mesleğine uyan bir şey ama canım kalem yazmayı sevyr sonuçta

Okumalık bir şey de olabilir o zaman. Şair abi mi bu?

Şairse Charles Bukowski den bir şeyler alabilirsin. Bir de 20.yy ın en iyi kitaplarından sayıla bir kitap var , Master ve Margaret, yazarı Bulgakov. Çok güzel bir kitaptır, nedense aklıma geldi.

şair canım ama okur mu blmyrm kitap zevkni blmediğim için beğenmezse diye tereddütteym

Naptın aldın mı? merak ettim.
Bide muhabbetniz ne düzeyde bu kişiyle? oda önemli. tepki falan vermesin?

Elif yine olmayacak bir ilişkinin peşinden koşuyorsun.

Bu kadar ilgi alaka gösterip adamı havaya girdiriyorsun, farkında mısın?

gecen terslemedi mi seni yazdgindan oturu, binlerce akil verildi, degerini yukselt diye, tesirli olmamis.. bagirip cagirabilir diyosun, neden hediye aliyosun o zaman?
yapma ne olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…