Yılbaşı hediyeleri burda

off ben yasminimin yüklediği resimleri de göremiyorum zaten

neyse artık evden bakarım akşama

canım özelden mail adresini at ben sana gönderirim:)

turtacım sizin ciclerinizde çok güzelmiş.güle güle kullanın..
kesene bereket lelalcim..

kırmızı donda çok güzelmiş güle güle kullan:)

kalimero,remedios teşekkürler kızlar..

azocum güle güle kullanın içime sinmedi böyle, kusura bakma canım, beyaz body yerine beyaz dik yakalı bişii alcaktım slopeti aldığım yerde kalmamıştı birkaç yere baktım bulamadım, cuma çıkarım diyordum ilke hastalanınca eşime söyledim o da onu almış ancak
parmak kuklalar kendi üretimim bu arada

elmalıcım sizin hediyelerinizde çok güzel güle güle kullanın canım

lelalciğiminde kesesine bereket

canım ben çooook beğendim:)
ha evet ya kuklalar..
onlara kaan bayıldı..
ellerine sağlık..
parmağına takıp konuşuyo kendi kendine:)
sonrada ağzına sokuyokaydirigubbakcemile3

tekrar ellerine sağlık,kesene bereket..
bak bi gömleğimiz vardı bizim onunla çok güzel kombin oldu.
çok beğendim..hafta sonu giydirdim bile:)

Elmalıcım çok şeker kıyafetiniz.Güle güle giyinin.Tilot ta hoş.Güle güle kullan.Lelalim kesene bereket..

azocum güle güle kullanız cicilerinizi..denizanneminde kesesine bereket..

elmalım sizin cicilerinizde çok güzel güzel günlerde kulanınn..lelaliminde kesesine bereket...

Denizaanası canım senin de kesene bereket, emeğine sağlık :) Kuklalar da salopet de çok güzel...
Ömer Kaan'a da çok yakışmış bu arada. Güle güle giysin Azo'cum.

Alıntı yapınca görebildim azocum : ))

Süpermiş bayıldım , hele rengi nasıl güzel öyle denizannem süper zevklisin : ))

Bengişin elbisesini zaten biliyordum , güle güle giysin prenses , çok güzel.. don da tanıdık geliyor ama neyseeee : ))))))))))))

sağol andinacım, bizdede kırmızısı var, bayramda giydirmiştim, paçalarının bol olmasını falan çok sevdim,

azocum gömlek çok güzel olmuş içine hiç aklıma gelmemişti, denize dik yakalılarla giydirmiştim, ayrıca paçasına lastikte süper fikir, denizinki bir boy küçük ama onunkide uzun oluyor bende takayım lastik en iyisi, aklına sağlık:)

Denizaanası canım senin de kesene bereket, emeğine sağlık :) Kuklalar da salopet de çok güzel...
Ömer Kaan'a da çok yakışmış bu arada. Güle güle giysin Azo'cum.

teşekkürler kızlar:)

sağol canım.
evet dedimya paçalar uzun olunca lastik kurtarıcı.
eşofman altlarına bile takıyorum çok rahat oluyo canım:)

denizanacım eline sağlık kesene bereket çok güzel ciciler seçmişsin ,azocum çok yakışmış canım kaan'a..güle güle kullanın ..

elmalıcım sizinkini görmüştüm zaten ,donu da bizzat test etmiştim :)) lelalcim seninde kesene bereket canım ,güle güle giysin bengisu.

kızlar bütün hediyeler süper çok zevklisiniz valla bayıldım hepsine

lelalcim biz hala alamadık cnm ya kusura bakma1 haftadır çatalcadaydım hava da çok soğuktu çıkamadım anca önümüzde ki hafta gönderebilcem sanırım h.sonu alıp kusura bakmazsın inş.cnmcım

azocum, elmalıcım cicileriniz çok güzel, donlarda öyle, güle güle giyin...
denizanası ve lelanin kesesine bereket güzel seçimler yapmışlar...
lavişcim eşim ptt ile gönderdi...

bizde beyazım meleğim ve eymenciğimin hediyelerini aldık bu hafta göndereceğiz inşallah

aman da aman cicileirn güzelliine :) çok güzeller güle giysin kuzularınız,sizde güle güle giyin yılbaşı külotlarınızı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…