• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı gratis watsons indirimi ne zaman başlıyor ?

Pembedusler89

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
62
20
13
35
Kızlar Merhaba bu konuyu nerde acacagimi bilemedim ama bu gratis watsons rossmann gbi kozmetik mağazalarının yılbaşına özel yaptığı indirimler oluyormuş ne zamanlar hangi tarihlerde oluyor bilen var mı ?

Kızlar Merhaba bu konuyu nerde acacagimi bilemedim ama bu gratis watsons rossmann gbi kozmetik mağazalarının yılbaşına özel yaptığı indirimler oluyormuş ne zamanlar hangi tarihlerde oluyor bilen var mı ?
merhaba cnm genelde bu gibi tarihlerde 2. ürünlerde indirim yapıyorlar ve seçili ürünlerde sadece
yarıyarıya ındırımler bayramlarda oluyor
ama ınsallah yılbaşında yaparlar.ben yetkılılere soruyorum bılemeyız onceden dıyorlar.
bir diğer konuda özellikle gratiste olan bır konu bu normalde 1 parfumun fıyatı ındırımden bı gun once 120 tl ise indirim gününde 250 tl oluyor
saç boyası 9 lıraysa 18 lira oluyor kremler normal fıyatı 30 lırayken 58 60 tl oluyor
yanı sozde ındırım adı altında ya aynı fıyata verıyorlar bazı urunlerı yada yuzde ellı degılde 10 15 ındırım yapıyorlar buna çok dikkat ettim özell,kle gratiste.
watsonstada şöyle bir durum var etiketlerde düşmüyorlar fiyatları kasada düşüyor çoğu zamanda vatandaşın kafası karışıyor

Çok saol canım ya bunu söylediğin çok iyi oldu ogun bende gittim indirim nezaman olcak dedim.suanda belli değil dediler. Aklımda bi kaç ürün var onları alicam eğer indirime girerse eğer fiyat yukseltirlersede almam :) ilgin için çok teşekkürler

Back