yılbaşı çok acil cevaba ihtiyacım var...

specific84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
119
0
46
Ankara
arkadaşlar yeni üyeyim konuyu yanlış yere açmış olabilirim. ama yardımınıza ihtiyacım var. eşime yılbaşı hediyesi almak istiyorum. ve değişik önerilerinize ihtiyacım var. aklıma sadece klasik erkek hediyeleri geliyor.
yardımcı olur musunuz???

canım bi çok şey alabilirsin ,klask derken ne kasdettin parfüm,cüzdan,kemer,giyim falan mı ..Ama onları da özel yapabilirsin mesela kol düğmesi isim yazılı,mesela zippo çakmak isim yazılı yada bir plaket 2010 un en harika kocasına mutlu yıllar diye ... ne bileyim çok iddalı bir parfüm alabilirsin mesela 1million diye arattır google dan ben bayılıyorum eşimde o kokuya ..daha çok şey olabilir .hobileri yokmu ?satranç,spor falan en basidi futbol seviyorsa tuttuğu takımın formasını git bi baskıcıya ismini bastırt :)

umarım işine yarar bişi olur mutlu yıllar tatlım :97:

sağol canım ilgine teşekkür ederim plaket ve isim yazılı forma ilgimi çekti. bakalım belki parfüm de olabilir... :))

canım çok sayıda hediye siteleri var birde bingolu özelliklerini soruyorlar sonrada hediyeyi belirliyorlar ,eşinin özelliklerini,yaşını felan bilmediğimiz için pek yardımcı olamayız,ama o siteleri araştır derim,hediye fabrikası,mudo,boyner,hediye denizi...vs sitelerden birkaçı...umarm işine yarar...mutlu yıllar:7:

canım çok sayıda hediye siteleri var birde bingolu özelliklerini soruyorlar sonrada hediyeyi belirliyorlar ,eşinin özelliklerini,yaşını felan bilmediğimiz için pek yardımcı olamayız,ama o siteleri araştır derim,hediye fabrikası,mudo,boyner,hediye denizi...vs sitelerden birkaçı...umarm işine yarar...mutlu yıllar:7:

tatlım çok teşekkür ederim ben bi bakayım oralara; sana da mutlu yıllar canım...

Evet konuyu yanlış başlığa açmışsınız..Ben Bir Önerim Var başlığına alıyorum konunuzu..Yine bu başlık altından devam edebilirsiniz paylaşıma..:34:

Back