EMEL SAĞOL HAYATIMMMMMM ...
Kızlar çok üzülerek söylüyorum pc ve benim çöküşüm nedeniyle hepinizden özür diliyorum .
HÜLYAMMMMMM canım çok teşekkür ederim hayatım herşey için her birini çok beğendim ve severek kullandım bile bazılarını çamaşırlar öyle dediğin gibi değillermiş onlarla girdik 2010 a pek te sağlammışlar :)))) Ama en çok yazdığın notu beğendim eşime bile okudum o da bende çok onure olduk inşallah uzun yıllar sürer bu dostluklar arkadaşlıklar .
Kübra adresini alabildim canım şimdi hediyen hazır hemen yarın veriyorum kargoya ya yarın ya salı günü elinde olur lütfen kusuruma bakma .Ayrıntıları burdan devam edelim bölümüne yazdım canım .
Nebahat Kumbaracı diye birini tanıyormusun canım ona teslim edilmişler ayın 6 sında hediyelerin gelmeye niyetleri olmasa girmem böyle bir işe canım benbenimkilerin gelmeye niyeti heralde canım:umursamaz:
Güle güle kullan canım yok yanlış anlamadım da gelmeyince bende telaş ve stres yaptım anlaşamadıkta bir türlü denk gelmediğimiz için kusura bakma pc arızası sinir etti tam zamanında .Derinle bu kadar oldu birde havalar falan biliyorsun gönül çok daha fazlasını ister halbuki ama şartlar işte :)pazar günü misafirim gelecek o yüzden bugün eve gittim temizlik yapmaya nebahat abla verdi kargon var bizde dedi daha önceden haber vermediği için bugün öğrendim
hediyelerin resimlerini çekemedim foto mak . annemlerdeydi tekrar buraya da getirmedim ama en kısa sürede eklicem
çok beyendim sağolasın emeğine sağlık şala bayıldım rengi süper bide resim çerçevesi kzımın resmini koyucam içine çok beyendim
yanlış anlama enson ben kalınca bide yılbaşını da baya geçince baya meraklandım ondanolumunekankayizsmile