Yılbaşı çekilişine varmısınız anneler...

çerez çikolata sepetimiz afiyetle yedik hayatım bacardinin yanında pek güzel gittiler :)))
[/URL]
[/IMG]

Son düzenleme:
Duygu yüklü kartpostalımız
[/URL]
[/IMG]

Bayıldığımız mumumuz hemen koyduk ağacımızın altına
[/URL]
[/IMG]

Atkım ellerine sağlık canım emeğine sağlık

Banyo setimiz :)) bizde zaten adettir hamam takımını erkek tarafı alır :))) bunlar Derin'in çeyizine

hepsi süper...iyi günlerde kullan canım..bluza bittim....

özlem iyi günlerde kullan hayatım hepsi süperde ben şahsen sırtına bayıldım

yaa özlemcim bizim hediyeler yolda falan kaybolmamıştır umarım gelmedide bende merak etim

canım şimdi gördüm notunu kusura bakma sende bende gelemedim annemlere ve bakamadım neler oluyor diye yolda falan kayboldu sandım karışıklıkta
teşekkürler şimdiden eşim evde uyuyor sabah işten gelmişti işallah kargocuya açar kapıyı

özlemm canım güle güle kullan hayatım,beğendiğine sevindim.gönül daha iyilerini yapmak isterdi ama...
bu arada bluz bahane içindeki şahaneeeeee:)))

Fazla söze ne hacet bayıldımmmmmmm

canım hepsi cok üzeller bayıldım dogrusu hele bluz ve içindeki yakıyor ortalığı.çok güzeller saglıkla iyi günlerde kullan.hülyacım seninde eline saglık kesene bereket hayatım.

kübra tek senin hediyelerini görmedik dimi canım
hadi eklede seninkileride görelim

benimkilerin gelmeye niyeti heralde canım:umursamaz:

benimkilerin gelmeye niyeti heralde canım:umursamaz:
Nebahat Kumbaracı diye birini tanıyormusun canım ona teslim edilmişler ayın 6 sında hediyelerin gelmeye niyetleri olmasa girmem böyle bir işe canım ben

pazar günü misafirim gelecek o yüzden bugün eve gittim temizlik yapmaya nebahat abla verdi kargon var bizde dedi daha önceden haber vermediği için bugün öğrendim
hediyelerin resimlerini çekemedim foto mak . annemlerdeydi tekrar buraya da getirmedim ama en kısa sürede eklicem
çok beyendim sağolasın emeğine sağlık şala bayıldım rengi süper bide resim çerçevesi kzımın resmini koyucam içine çok beyendim
yanlış anlama enson ben kalınca bide yılbaşını da baya geçince baya meraklandım ondanolumunekankayizsmile

Güle güle kullan canım yok yanlış anlamadım da gelmeyince bende telaş ve stres yaptım anlaşamadıkta bir türlü denk gelmediğimiz için kusura bakma pc arızası sinir etti tam zamanında .Derinle bu kadar oldu birde havalar falan biliyorsun gönül çok daha fazlasını ister halbuki ama şartlar işte :)

emelcim yolladsığın resimleri buzdolabıma astım
nasıl olmuş kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…