Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
inklap tarihi çalışıyodum bıraktım almadı kafam

En beceremediğim ders tarihti benim ya öss zamanında. 13 soruda 8 yanlış 2 doğru falan yapıyodum eksiye düşüyodum Her seferinde rehber hocayla nasıl yukseltebiliriz tarif netlerimi diye konusuyorduk. Bir gün dediki nasıl yukseltebileceğimizi buldum. Nasıl yukselteceğiz dedim. Boş bırakacaksın tarihe hiç dokunmayacaksın bu sayede eksilerden sıfıra cıkmış olacaksın dedi

çok mantıklı örgün öğretimde veremedim onu diplomam yandı, aöftede veremezsem bana yazıklar olsun
oğlum adalet okuyorum ben tarih ne alaka? üniversiteye kadar anlamadıysam şimdide anlamamı beklemesinler f.k the system yane

hahaha çok iyiymiş ya benim de eğitim hayatım boyunca en kötü dersim tarihti. öss'de de.

Tarihini bilmeyen geleceğini şey yapamaz. Ney yapamazdı kız unuttum şimdi neyse Tarih sıkıntı ya sıkıntı oldugu kadar da sıkıcı. Muhtesem yuzyıl izleyene kadar fatih sultan mehmeti, kanuninin torunu sanıyordum tam tersiymiş ne kadar öğrenememişsem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…