Yok bence gayet normalsın gerek burda gerek sitede olsunsite içinde değil de çekiliş içinde dedim.
Yok bence gayet normalsın gerek burda gerek sitede olsun
sen de değilsin diyorsun yani?Yok bence gayet normalsın gerek burda gerek sitede olsun
Evet canım yemek diyet bölümümden editörlük yaptımEfser sen eskiden editör müydün ben mi yanlış hatırlıyorum ay ?
inklap tarihi çalışıyodum bıraktım almadı kafamSare Lavinya napıyon kız bugun işler cok mu yogun pek yoksunn hııı ?
Evet canım yemek diyet bölümümden editörlük yaptım
Doğru hatırlıyormuşum demekki:)
inklap tarihi çalışıyodum bıraktım almadı kafam
o değişik ben miyim acaba??şştt lan değişikgibi oldu ama
ama kimse "en" lerde aday olamadıDemek ki herkes nickini değişik buluyor bunu anlamış olduk
çok mantıklıEn beceremediğim ders tarihti benim ya öss zamanında. 13 soruda 8 yanlış 2 doğru falan yapıyodum eksiye düşüyodumHer seferinde rehber hocayla nasıl yukseltebiliriz tarif netlerimi diye konusuyorduk. Bir gün dediki nasıl yukseltebileceğimizi buldum. Nasıl yukselteceğiz dedim. Boş bırakacaksın tarihe hiç dokunmayacaksın bu sayede eksilerden sıfıra cıkmış olacaksın dedi
ama kimse "en" lerde aday olamadı
hahaha çok iyiymiş yaEn beceremediğim ders tarihti benim ya öss zamanında. 13 soruda 8 yanlış 2 doğru falan yapıyodum eksiye düşüyodumHer seferinde rehber hocayla nasıl yukseltebiliriz tarif netlerimi diye konusuyorduk. Bir gün dediki nasıl yukseltebileceğimizi buldum. Nasıl yukselteceğiz dedim. Boş bırakacaksın tarihe hiç dokunmayacaksın bu sayede eksilerden sıfıra cıkmış olacaksın dedi
çok mantıklıörgün öğretimde veremedim onu diplomam yandı, aöftede veremezsem bana yazıklar olsun
oğlum adalet okuyorum ben tarih ne alaka? üniversiteye kadar anlamadıysam şimdide anlamamı beklemesinlerf.k the system yane
Ben daha önce görmüş olsaydım kesin adaylıgını söylerdimama kimse "en" lerde aday olamadı