Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
jooker kız banamı alacaksın he?
Yok yok tablo almam, sana şunlardan alayım mı bak, benim sevdiklerim. :p
image.jpeg
Hem sen niye ipucu vermiyorsun. :KK43:

Yok yok tablo almam, sana şunlardan alayım mı bak, benim sevdiklerim. :p
Eki Görüntüle 1705347
Hem sen niye ipucu vermiyorsun. :KK43:
ahh bacımmm kızım bızım evde avızeler bıle kırık
ege top atıyor ıkı dk parcalar bunları ama cok begenıyorum al sen bana bunlardan ıkea mumlarınıda unutma ama :)
ben ıpucu vermıcem valla fena halde yanlıs anlasılmalar var hatta ben kenardan kıs kıs guluyorum :)

ahh bacımmm kızım bızım evde avızeler bıle kırık
ege top atıyor ıkı dk parcalar bunları ama cok begenıyorum al sen bana bunlardan ıkea mumlarınıda unutma ama :)
ben ıpucu vermıcem valla fena halde yanlıs anlasılmalar var hatta ben kenardan kıs kıs guluyorum :)
Ya benim Sevcan sanmamdan bahsediyorsun değil mi :p onu kıs kıs izliyorsun canım katilim. İşte bunlar hep taktik. :KK70:
Ay ne tatlı ya masal gibi. Bunun diğerinden de bende var. Kaplı olanı. Seviyorum. :KK70: bununla benimki arasında çok kalmıştım.

Ya benim Sevcan sanmaksak bahsediyorsun değil mi :p onu kıs kıs izliyorsun canım katilim. İşte bunlar hep taktik. :KK70:

Ay ne tatlı ya masal gibi. Bunun diğerinden de bende var. Kaplı olanı. Seviyorum. :KK70: bu seninkiyle benimki arasında çok kalmıştım.
kız ben almadım, bana alsınlar diye paylaştım eğer sensen bundan al bana al al bunu al bunu :KK70:

Ben toplantıya gıdıyorum ya daha afyonum patlamadı
Ya benim Sevcan sanmamdan bahsediyorsun değil mi :p onu kıs kıs izliyorsun canım katilim. İşte bunlar hep taktik. :KK70:

Ay ne tatlı ya masal gibi. Bunun diğerinden de bende var. Kaplı olanı. Seviyorum. :KK70: bununla benimki arasında çok kalmıştım.
ya senınkı nasılllll
bende benım begendıgımı gosterımmm
sızeee

X