- 20 Haziran 2014
- 1.654
- 799
hadi sende katıl : ) @Has nicktir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tesekkür ederimmm. Katılsam mı bilemedimmm. Az düşünüp kararımı vereyimm.
Ben isterim :) katılırım seve seve daha önce de yapılıyordu bir defa katılmak istemiştim ama olmadı şartları var mi ve nasıl açıklar mısınız?ya herkes sıcak bakmıyor ya ondan kimseyide etiketlemedim bakalım belki B Bukrem_ ve Led_BiR_Vele_DisTiri katılmak istermiki??
konu sahibi yazdı canım yukarda şartlara hepberaber karar vereceğizBen isterim :) katılırım seve seve daha önce de yapılıyordu bir defa katılmak istemiştim ama olmadı şartları var mi ve nasıl açıklar mısınız?
Ben isterim :) katılırım seve seve daha önce de yapılıyordu bir defa katılmak istemiştim ama olmadı şartları var mi ve nasıl açıklar mısınız?
benim çağırdım iki arkadaşımda normaldede görüştüğüm arkadaşlardan onlardan yana sıkıntı yok :)Yeni gelenler hoşgeldiniz.
Lütfen cağıracağınız uyeler cok yeni, cok tanınmayan uyeler olmasın içimizin rahat olabilmesi açısından.
Şimdi bir fikirleşelim netleştirelim hediye konusunu. Ona göre katılmak istemeyen kura cekilmeden ayrılsın, karısıklık yasanmasın.
Hediye hediyedir elbette fiyatı çok mühim değildir. Ama mesela ben birine özenerek bezenerek bir hediye yollamışsam, karsımdaki bana 5 liralık cerceve yolladıgında bu bana haksızlık olur, yakısık almaz. O yuzden buna bir limit koyalım diyorum, siz de fikir belirtir misiniz?
Mesela yollanacak hediye 25-50 lira arası bir hediye mi olsun?
Max 25 liralık bir hediye mi olsun?
Ya da baska fikri olan var mı bu konuda?
benim çağırdım iki arkadaşımda normaldede görüştüğüm arkadaşlardan onlardan yana sıkıntı yok :)
ya acıkcası ben demın 2015 yılındakı hedıyelere baktım bazıları gercekten kotuydu hafıftı yanı bılemedım 25 az geldı sımdı bana ben mesela ne yaparım önce bır tane kesın el emegım olur oyle ceyızımden cıkma fılan degıl :)
sonra sahsına has bıseyler olur varsa coluguna combalagın bıseyler ne bılım 25 yetmez yanı bence
şu linki atarmısınız yahu bi inceliyeym bulamadımdıEvet o hediyelere ben de baktım. Özellikle 1 tanesi büyük hayal kırıklığı olmuş öyle olursa cok uzulurum 25-50 arası mı olsun diyorsun yani, yoksa baska fikrin var mı?
Sınır koymasak mı diyorum ama bu defa da sen bu kadar dusunerek emek harcayarak yollarsın, sana 1 tane çorap gelir mesela. Onun olmaması için kota koymak şart.
50 dıyelım maxımum benceEvet o hediyelere ben de baktım. Özellikle 1 tanesi büyük hayal kırıklığı olmuş öyle olursa cok uzulurum 25-50 arası mı olsun diyorsun yani, yoksa baska fikrin var mı?
Sınır koymasak mı diyorum ama bu defa da sen bu kadar dusunerek emek harcayarak yollarsın, sana 1 tane çorap gelir mesela. Onun olmaması için kota koymak şart.
Özelden atayım ben sana canımşu linki atarmısınız yahu bi inceliyeym bulamadımdı
ayrıştırmak gibi olmasın ama herkesi almıyorsunuz zaten çekilişe.Evet o hediyelere ben de baktım. Özellikle 1 tanesi büyük hayal kırıklığı olmuş öyle olursa cok uzulurum 25-50 arası mı olsun diyorsun yani, yoksa baska fikrin var mı?
50 dıyelım maxımum bence
hedıye sayısı olmasın ama don secenegı mecburı olsun ama gunluk don degıl
ayrıştırmak gibi olmasın ama herkesi almıyorsunuz zaten çekilişe.
etiketlediğimiz insanları tanıdığımız için bu düşüncesizliği yapacaklarını zanetmiyorum.
konuya o şekilde yazarsın, kendinize nasıl bir paket gelmesini istiyorsanız öyle bir paket hazırlanın. Maddi değeri en az 50 TL olsun gib gibi
Tabi kırmızı fantazi don :)Kırmızı don mu
Ay inşallah öyle olur. Bakalım.
Tabi kırmızı fantazi don :)
cut sana çıkarsam bana alacağın donu hayal bile etmek istemiyorumTabi kırmızı fantazi don :)