- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
maşallah ne güzel ..h.sonu gündemim yoğundu hiçbişey alamadımBen hediyemin 2 parçasını aldım, bikaç birsey daha eklicem siz neler yaptınız
maşallah ne güzel ..h.sonu gündemim yoğundu hiçbişey alamadımönümüzdeki h.sonu inşallah ,hem maaş da almış olacağım,rahatça harcarım
eğer kurbanın bensem; bana iç çamaşırı alma seker. malum gebeyim bedenim sabit değil:)kızlar iç çamarşırı altlı üstü alabilirim. beğenirsem. üst bedeninizi yazar mısınız?
hafta sonu bir yere çıkamadım. bu yüzden henüz birşey almadım. haftaya tamamlayacam muhtemelen.
Evelynn
Sare Lavinya
@kanikey
CuteMom
kahve85
@sevcan...
Y yesil_zeytin_
Sarisekerannesi
Efser
KedidirKedii
tatlibikiz
AdAm_OLaCaK_KIZ
blue_ismyheart
FallenAngel
GelenKutusu
@jooker
kızlar ben tanıtım yazımda kitap istemiyorum diye yazmıştım.
ahmet ümit hayranıyım. yeni kitabı 1 aralıkta çıkacak. Katilim dilerse bana alabilir. çok memnun olurumSipariş vermiş gibi oldum farkındayım
Ahmet ümit-Elveda Güzel Vatanım
85 benım ama benım iç çamaşırım çok beaaaakızlar iç çamarşırı altlı üstü alabilirim. beğenirsem. üst bedeninizi yazar mısınız?
hafta sonu bir yere çıkamadım. bu yüzden henüz birşey almadım. haftaya tamamlayacam muhtemelen.
Evelynn
Sare Lavinya
@kanikey
CuteMom
kahve85
@sevcan...
Y yesil_zeytin_
Sarisekerannesi
Efser
KedidirKedii
tatlibikiz
AdAm_OLaCaK_KIZ
blue_ismyheart
FallenAngel
GelenKutusu
@jooker
kızlar ben tanıtım yazımda kitap istemiyorum diye yazmıştım.
ahmet ümit hayranıyım. yeni kitabı 1 aralıkta çıkacak. Katilim dilerse bana alabilir. çok memnun olurumSipariş vermiş gibi oldum farkındayım
Ahmet ümit-Elveda Güzel Vatanım
Olsun doğumdan sonrası vareğer kurbanın bensem; bana iç çamaşırı alma seker. malum gebeyim bedenim sabit değil:)
mecbur giyeceksin bebek85 benım ama benım iç çamaşırım çok beaaaa
aynen bende çok kararsız kaldım yaaaaben hiç bişi yapamadım yahu, bu hafta içi bi akşam çıkacağım, aslında çekilişten önce hediyeme karar vermiştim ama sonra çok basit geldi gözüme ve şuan aklıma hiç bişi gelmiyor :/
yuh asmuuu yaaaaaOlsun doğumdan sonrası var
mecbur giyeceksin bebek
sende bekardın dımı
süper doğru valla güldürdün beni :)